29.08.07
05:57
Имам следния въпрос ... Ако поемам горепосочените неща , няма ли да се натрупат много витамини или нещо такова и до колко това е полезно или вредно ? В смисъл ... VitaMax е доста богат на витамини и минерали , но и в бирената мая са доста . Мога ли да ги ползвом в комбинация или трябва да се откажа от нещо ?
29.08.07
06:59
Можеш да ги комбинираш.
29.08.07
08:18
казано от SeverusSnape на 29.08.07, 05:57:
Имам следния въпрос ... Ако поемам горепосочените неща , няма ли да се натрупат много витамини или нещо такова и до колко това е полезно или вредно ? В смисъл ... VitaMax е доста богат на витамини и минерали , но и в бирената мая са доста . Мога ли да ги ползвом в комбинация или трябва да се откажа от нещо ?
Какво целиш с тази комбинация ?
01.09.07
07:15
По-ефикасни тренировки . Обаче протеин , креатин и т.н. не бива да взимам поради здравословни причини , на-вече свързани с бъбреците .
02.09.07
22:48
това рибено масло за какво го пиеш...... :roll:
06.09.07
13:53
много витамин А и някои киселини .
17.12.07
13:07
я ми кажи тоя витамакс къв е ко има аз имам контузия и за отва ще зимам яко витамини пия рибено масло мн е позлено за контузии и ставни проблеми !
дай инфо за витамакса аз се пак ще видя в нет-а :>
Рибено масло за ставни травми?Може ли малко повече инфо точно за този въпрос.Колкото до темата аз съм правил нещо подобно с витамини в огромни дози и ми се появи остро главоболие [според мен от магнезия но не мога да кажа точно не съм лекар]но всеки организъм е индивидуален , пий пък ако ти стане нещо спри и пий повече вода
Рибеното масло е много богато на Омега-3, които действат противовъзпалително. От това противовъзпалително действие се подобряват и ставите.
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=1651364
Обаче дозите трябва да са по-големи от 2-3 капсули на ден. Christian Thibaudeau например използва до 40-60 капсули на ден при много дебели индивиди. Изобщо рибеното масло е задължителен суплемент.