Електронен кантар с функция за измерване на % мазнини в тялото :)

25.12.07
18:19

Виждали ли сте ги ... продават ги в техномаркет и не само там :) някой от вас да е ползвал такъв и да има мнение дали са точни или просто са поредните боклуци ?

26.12.07
07:11

Боклуци са, защото въобще не са точни.
П.П. имам предвид, че функцията за измерване на % телесни мазнини не е точна, а кантара си точен предполагам.

Мнението беше редактирано от difference на 26.12.07 08:41.

26.12.07
08:10

Използвам електронен,но без измерване на мазнини.Когато купуваш го изпробвай.Стъпваш 3 пъти на него.Поне за втория и третия опит трябва да покаже еднакво тегло.

26.12.07
09:30

е да ще го изпробвам :) просто ми стана любопитно за опцията им да измерват % мазнини :) пък и гледам стабилни фирми като Филипс ги произвждат също :) а междудругото някой някога да си е измервал % мазнини с професионални уреди ?:) интересно ми е какво представлява теста или уреда ?

26.12.07
15:35

според мен не е точен защото ги мери на базата на възрасг,килограми и пол а дали си спортист или шахматист не оказва влияние

Не вярвайте на тия работи. Имаше един уред, който пускаше електромагнитен сигнал в тялото и той дава отражение да го наречем на това колко мазнини, мускули и т.н. имаш. Но там говорим за професионален уред който е от 700 нагоре.

26.12.07
20:19

Значи аз имам такъв,ама след като ми изкара 35% мазнина при положение че плочките тогава ми се виждаха.....вече не го гледам....а сега в момента..сигурно 55% ше ми даде.....По принцип се мерят с електроимпулси,те мазнините не са проводими и на това се разчита ;-P

26.12.07
20:28

Не ви трябва уред, гледайте огледалото. И без уред се вижда кога мазнините са в повече ;)

ГН

27.12.07
07:56

Тези кантари са пълни боклуци! Качвам се - 10 %! Брей, добре! Слезам, качвам се след 3 секунди - 14.5% ! Въобще, лъжа и измама. Това го разбрах преди около дв години, преди това и аз се бях зарибил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1