отпусната кожа :(

DA

21.12.04
00:43

Здравейте!от доста време разглеждам из форума,но никаде на можах да намера отговор за мой проблем...

Така..
на 17 години съм тренирам от 1 година и 3 месеца...в началото бях много мазен (на ръст 177см  - 94кг !!! ) но с течение на времето мн бурзо друпнах с материала..сега съм 82кг,178см,80см талия,41 ръка,117см гръдна обиколка и доста изчистен.. но това за което искам да ви помоля за сувет е относно корема...

в горната част на корема сум изчистен до някаде вижда се някоя и друга плочка, бегло косите мускули, но в долната част на корема(може би поради факта че отслабнах повечко)кожата ми се отпусна много..като тесто е .. :(  мн е дразнещо и неприятно..!!!

моля ви дайте съвет как мога да я прибера тая кожа и да се норамлизира корема..?с хранителни добавки ли?с повече кардио?храната..? незнам..просто съм доста объркан..дайте сувет!

мерси предварително! :?

21.12.04
10:33

Здравей и добре дошъл във форума. Надявам се времето, прекарано тук да е ползотворно за теб.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2992
Прочети и започвай експеримента с вакуумките. Успех и ни дръж в течение.

21.12.04
11:01

според мен за кожата е важен приема на ненаситени мазнини и на есенциални - омега 6 и най-вече омега-3, но е било най-добре докато си отслабвал да си набавящ повече такива...

честно казано аз може ми ще имам подобен проблем - сега съм 95 кг, 176 см.
юни месец ще бъда под 80 - може да сваля до 75, и ще се опитвам да предотвратя това с повече витамини и мазнини

това, че е като тесто, може да се дължи и на задържане на вода - има доста изписано и по тази тема.

сега съм малко зает, но може би малко по-натам ще почета повече по темата и пак ще пиша...

21.12.04
19:41

Бях чувал че се прибира след време каза го един българин забравих му името той от 145 много мазен и дебел стана 87 в перфектна форма и каза че кожата се е прибрала сама незнам доколко е истина

DA

21.12.04
23:49

абе и аз така знам..че попринцип се прибира с времето...и дано да е така де ама ... няма ли некви хранителни добавки...или нещо от сорта..да спомогне за по-бързото стягане???

22.12.04
00:32

[quote author=“Danone”]абе и аз така знам..че попринцип се прибира с времето...и дано да е така де ама ... няма ли некви хранителни добавки...или нещо от сорта..да спомогне за по-бързото стягане???

Освен някви специализирани кремове с хранителни добавки забрави.Или посети кожен лекар да те упъти

22.12.04
14:58

Чувал съм,че като правиш кардио на велоергометъра като седалката е максимално свалена кожата се прибира по-бързо.Ама това “бързо” е относително и е различно при всеки.Може да е 2-3 или дори 4 месеца.

22.12.04
15:10

Много се чудя ако съм 2м висок като сваля мах седалка тогава как ще въртя колелото? И кое е по- хубаво тичане или въртене на велоергометър?

24.12.04
16:12

[quote author=“b_boy”]Много се чудя ако съм 2м висок като сваля мах седалка тогава как ще въртя колелото? И кое е по- хубаво тичане или въртене на велоергометър?

Ами много ясно,че ако си 2м няма да сваляш максимално,а толкова че да ти е все пак удобно,ама и да ти е “свит” корема,а danone е висок 178см.
За кожата велоергометъра е по-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1