Отностно добавки за повишаване на мускулната маса и сила ...

US

04.12.07
07:42

Значи на 15 години съм, със фитнес се занимавам отскоро сериозно. Та въпроса ми е сега за хранителни добавки за ПОВИШАВАНЕ на МУСКУЛНАТА МАСА И СИЛА ... нещо да ми препоръчате. Не съм запознат много, за това ако може нещо да ме насочите, кой какви да си взема.

edit: Преди 5-6 години забравих да кажа, че съм имал песъчинки във бъбреците, обаче от тогава нямам проблеми и не знам ако нещо някакъв продукт може да ми навреди да ми кажете да знам, и ако може да ми препоръчате, кой продукт няма да навреди толкова, който да си взема ...

Благодаря.

Темата беше редактирана от user4eto на 04.12.07 07:55.

04.12.07
08:35

Витамини и минерали за теб приятелю! Може и 1 доза протеин за след тренировка . Друго за сега не ти е нужно . За добавки ще мислиш чак след година до тогава просто няма смисъл ...

US

04.12.07
08:42

Ок, значи сега ако може и някакви марки, или направо сайт с  какво  трябва да си взема ...

П.П. Имам 1 приятел, който взима около един месец креатин, не съм много сигурен обаче дали беше креатин и го спря? - не знам ама доста дръпна, не мога ли и аз нещо такова да направя ? - само, че не с креатин, защото нали вреди на бъбреците.

Мнението беше редактирано от user4eto на 04.12.07 08:43.

ИВ

04.12.07
08:49

Не вреди на бъбреците, освен ако превишиш дозата, но не купувай!

Витамини : nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=45

04.12.07
09:21

Щеше да е хубаво, ако напишеш и малко за себе си - ръст, тегло. Ако си слаб, може да взимаш и гейнър.

US

04.12.07
09:43

Около 60 кг съм, и последно време отслабнах, а съм висок към 173 см.
Освен тогава да си взема:
NOW - Daily Vits - 100 таблетки
И този протейн -
NOW -  Whey Protein Isolate Ягода - 908 гр - На тази фирма, добри ли са и продуктите или други ще ми препоръчате ?
Може ли да взема Креатин примерно, защото бързо се уморявам, а и нали спомага за мускулната маса, обаче не знам дали ще ми навреди при положение съм на 15 и като малък съм имал песъчинки във бъбреците ?
Или да си взема ли гейнер - примерно Гейнер - Explode Mass Gainer или не ?
Какво да правя сега ? Съвсем се ошашавих.

Или направо това да взимам - Animal M-Stak и да си тренирам и да видя как ще ми подейства и после да взимам други добавки -  само да питам дали това няма да ми навреди  ?

Мнението беше редактирано от user4eto на 04.12.07 14:11.

04.12.07
14:43

Витамините и протеиновата пудра са ти достатъчни на този етап.  За Animal продуктите още ти е МНОГО рано :)
Не очаквай да постигнеш нещо обаче, ако храненето ти не е на ниво.

28.12.07
10:54

Не взимай нищо.Накупи си качествена храна пий повече вода ефекта ще е мн по добър.Бягай и се движи повече и след време смени начина на тренировка  и ще станеш по издръжлив

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1