29.06.07
13:41
Днес откриха магазина на GNC в София, интересно ми е какви са цените там и имат ли нещо общо с американските. Момчетата от София да споделят, като го посетят. В САЩ са им уважавани продуктите от тяхния лебъл, а и продават почти всички реномирани марки. Чакаме впечатления
29.06.07
14:42
Магазина работи от близо 2 месеца, от там си взех на прилични цени витамин Е, калций, храносмилателни ензими и екстракт от зелен чай. В магазина се продават само продукти с марка GNC , но липсват някой продукти които ги има в сайта.
Вече го посетих магазина. Въобще не съм очарован, в САЩ тази марка е една от най-евтините. Само за сравнение 6 либри в са 39,95 $ това е около 47 лв а тук е над 120лв. Пълна загубенящина поредния супер скъп магазин, който ще си остане празен. Тези хора воъбще си нямат идея как се прави бизнес!!!
Ми то нали се говореше за тях,че магазина е отворен ей така,понеже някой някъде трябва да си изпере парите.Съмнявам се,че им пука за продажбите ако наистина е така.
То по принцип и цените им в Америка не ми се струват добри...Примерно суроватъчният протеин там не е по-евтин от този на ON,a е с по-лошо качество...
Привет!
Моля кажете къде в София се намира този магазин за GNC продукти? :roll:
Някой има ли впечатления от продуктите на GNC с желязо, В12?
19.01.08
16:45
Магазина се намира на бул. Витоша 96/ъгъла с бул.Скобелев.