28.12.07
18:16
Здравейте,
Всички знаем,че изварата е отличен и здравословен източник на чист белтък.Но на пазара се предлагат десетки видове,най-често се среща кашкавалената извара.Въпросът ми е - добър вариант ли е кашкавалената извара,или не?
29.12.07
05:41
#2
Насипна извара хубава не съм успявал да намеря, затова се ориентирах само към пакетираните. От тях пък в повечето си личи как “плуват” във вода, съответно вътре ще намериш някакъв опит за изварена каша. Наскоро намерих една “обезмаслена извара” със супер безличен етикет (пишеше само някаква мандра), която има почти вкуса на сиренето.
Аз съм доволен от пакетираната извара на “Жоси”. На нея пише до 2% сол и 58 калории.Трудно се яде, защото присяда.