Имам един въпрос..

AL

29.12.07
15:37

Мисля след нова година да употребявам протеини.До сега никога не сам го правил.В залата която тренирам се продават такива в пластмасови кутий от които 1 кг е около 40-50 лв.А сащо така се продават и по 1кг. в торбички ,който мисля че се разпределят отделно защото цялото количество протеин явно се взима на едро,та цената на този протеин с по ниското садаржамие е 21 лв а по високото около 30 лв,та вапроса ми е нормални цени ли са това или мога де се подведа с некачествен протеин.Който може да сподели мнението си:)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:21.

29.12.07
20:04

21 лева както и 30 за килограм е доста евтино.. Ако знаеш произхода на протеина вземи, но незнам съдържанието набелтъци какво ще е.. ТИ сам си преценяваш.

29.12.07
23:46

Бих те посъветвал ако имаш пари да си купиш протеин на някоя от утвърдените фирми в бранша,а не “нещо по-евтинко”.

30.12.07
22:47

Съветвам те да не вземаш BG протеини или с неясен происход,не за др.ми само ще си хвърлиш парите на вятара!

31.12.07
09:37

Kakto казаха по-горе нещо утвърдено да е и поне 5либри, че да имаш за 1 месец.

31.12.07
12:38

казано от emzo на 31.12.07, 09:37:

Kakto казаха по-горе нещо утвърдено да е и поне 5либри, че да имаш за 1 месец.

2.4кг за месец  :bug: 

Ако беше така до сега къщата да съм си продал за протеин! Бате емзо по спокоино с прахчето! Ако си набавя достатъчно протеин с храна може да го пие и само след тренировка/кардио .

пп: 3к waiting 4 you

31.12.07
14:15

Ууупс верно.Ударих сметките и си прав - за 2 месеца тогава.

п.п/ 3к-1 :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1