29.12.07
15:37
Мисля след нова година да употребявам протеини.До сега никога не сам го правил.В залата която тренирам се продават такива в пластмасови кутий от които 1 кг е около 40-50 лв.А сащо така се продават и по 1кг. в торбички ,който мисля че се разпределят отделно защото цялото количество протеин явно се взима на едро,та цената на този протеин с по ниското садаржамие е 21 лв а по високото около 30 лв,та вапроса ми е нормални цени ли са това или мога де се подведа с некачествен протеин.Който може да сподели мнението си:)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:21.
21 лева както и 30 за килограм е доста евтино.. Ако знаеш произхода на протеина вземи, но незнам съдържанието набелтъци какво ще е.. ТИ сам си преценяваш.
Бих те посъветвал ако имаш пари да си купиш протеин на някоя от утвърдените фирми в бранша,а не “нещо по-евтинко”.
Съветвам те да не вземаш BG протеини или с неясен происход,не за др.ми само ще си хвърлиш парите на вятара!
казано от emzo на 31.12.07, 09:37:
Kakto казаха по-горе нещо утвърдено да е и поне 5либри, че да имаш за 1 месец.
2.4кг за месец :bug:
Ако беше така до сега къщата да съм си продал за протеин! Бате емзо по спокоино с прахчето! Ако си набавя достатъчно протеин с храна може да го пие и само след тренировка/кардио .
пп: 3к waiting 4 you