Как да пия Junior протеина, и дали е добър креатина на power food

29.12.07
23:58

Значи имам вкущи геийнър на Nutrim - Junior. И искам да попитам как и кога трябва да го пия, той отзад пише 1 доза (60гр.) три пъти на ден това много ме обърква! Дали 3 пъти по 60 гр или 60 грама разделени на 3?
Искам да попитам за този продукт дали е добър http://www.espowerfood.com/details_bg.php?product_id=20
И 1 последен въпрос! До сега не сам взимал добвки! Тренирам от 1 месец сериозно и мога ли направо да взема да взимам креатин и с какво да го съчетая (с протеин или с нещо за възстановяване)
Благодаря предварително :)

DE

30.12.07
20:55

не бързай с креатина.
А Джуниър-а се пие 3 пъти, всеки по 60 гр.

Мнението беше редактирано от death на 30.12.07 20:56.

30.12.07
22:40

Нито геийнъра,нито креатина са добри,аз на BG продукти нямам доверие!
И за 2 мес.як не се става,аз тренирах 3год.преди да почна с добавките разчитай на качествената храна-месо,яица,риба и млечни продукти!

03.01.08
10:56

А да попитам протеина всеки ден ли се пие или само в деня на тренировка???
И защо да не започвам с креатин?

Мнението беше редактирано от Icaka на 04.01.08 17:43.

04.01.08
17:44

Извинявам се за повторния пост ама моля Ви отговорете деее! :(

05.01.08
09:07

Протеина в тренировъчен ден преди и след трен и ако искаш сутрин. А в нетренировъчен ден сутрин. Но зависи и от финансите ... А креатина няма смисъл(то според мен от никви добавки няма смисъл след 1 месец), защото си тренирал само 1 месец. Според мен чак като имаш най-малко 6-7 месеца стаж в залата тогава почни добавките, защото сега ще извлечеш почти никаква полза. Начинаещите качват много бързо килограми. Няма смисъл сега да си даваш парите. Като спреш да качваш към 6-я, 7-я месец тогава ги вземи.

Мнението беше редактирано от difference на 05.01.08 09:14.

05.01.08
10:23

Ми на мене точно това ми е проблема че не мога да кача килограми! А и храненето не ми е много добро за щото нямам финансовата възможност да го направя такова!
А миналата година тренирах 4-5 месеца но получих травма и спрях! И за тези 4-5 месеца качих някъде към 1 килограм не повече!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1