30.12.07
19:29
майка ми купи един ананас но не знаем как се махат “люспите” и викам да питам тук ако може да кажете как се “отваря” или каквото се прави пишете. 10x предварително
30.12.07
19:42
#1
Имаме статия за ананаса в изданието. :)
30.12.07
21:04
#2
щом не можеш да му махнеш люспите по добре си купуваи в консерва дето са ;)
01.01.08
12:48
#3
Статията е страхотна за Ананаса, бих посмял да напиша 4е този плод един от наи добрите за консумиране в НВД период заради глик. индекс.
02.01.08
09:02
#4
Отрязвате му листата, но от “корена” - т.е. с част от кората.
След това гледайте на него като на диня.
Може да го нарежете на резени и всеки да си вземе резен със кората и да се освинва;
или просто да го нарежете на резени и да обелите кората от тях.
Така е непрофесионално и не става на шайби, ама е най - лесно и се губи най - малко сок.
Да ви е сладко!