30.12.07
20:45
Явно само аз не знам.. за това ще питам.
Кои от двете да взема?
Целта ми е маса, ще ги комбинирам с още други неща. Досега винаги съм пил суроватъчни амини и съм доволен, но не знам какви са разликите със BCAA-то.
Темата беше редактирана от death на 30.12.07 20:46.
30.12.07
21:45
Малки са разликите. Обикновени си вземи.
BCAA-то са аминокиселини в разклонена верига които се усвояват по бързо от другите,ако имаш възможност си земи и от двата вида. BCAA-то пий преди и след тренировка а др.презостаналото време ;-)
Мнението беше редактирано от Olimp на 30.12.07 22:11.
много интересна тема! Аз също мисля да си взема сега некви аминки самоче още не съм реши обикновенни или БЦАА .Нека още някои се отзове по темата моля
Аминокиселините разклонена верига (BCAA) съдържат аминокиселините (Л-валин, изолевцин и левцин), които по време на тренировката първи “изчезват” от мускула и затова приема им преди тренировка се отразява на по-антикатаболно в сравнение с обикновените амини, които съдържат и есенциални и неесенциални аминокиселини. Според мен при наличието на един качествен (западен) суроватъчен протеин в комбинация с добри аминокиселини, приети в предписаната доза (без скръндзавене) преди и след тренировка до известна степен могат да спестят парите, които потенциално могат да се дадат за ВСАА. Но в период на чистене, при мен разколонената верига задължително присъства (естествено и с други добавки).
02.01.08
16:51
значи комбинацията за мен я мисля следната
Креатин на Уидър, Америкън уей на АСН и Amino1500 на Нау.
нещо да заменя?
02.01.08
17:35
Нищо не заменяй добре си е ;). Кажи ми амино 1500 каква им е големината и трудно ли се поглъщат ?
02.01.08
20:34
казано от Nosferatu на 02.01.08, 17:35:
Нищо не заменяй добре си е ;). Кажи ми амино 1500 каква им е големината и трудно ли се поглъщат ?
Много добър въпрос..
Точно за това се спрях на тези, защото са дъвчащи. Незнам какъв ще им е вкуса, но без да преувеличавам, задавял съм се със едни 2200 и не ми беше никак приятно..