Препоръка?

24.12.07
14:07

Здравейте!
Значи се чудя какво да си взема януари месец.
Колебая се между Креатин Етил Естер или някакви Аминокиселини.Спрял съм се на марката Nutrend-Чешка е.

Ta идват и въпросите ми ти като мисля да взема само едното от двете понеже съм започнал да се цепя много по бицепсите понеже супер бързо ми растат.

Кое от двете е по-добре да взема?
Някакви отзиви от Креатин-а които съм посочил?
Каква е разликата при аминокиселините ако са течни и на капсули?
Някакви отзиви от марката?
Някаква идея да ми дадете да качвам и да спра разтежа на стриите ?

Ами това са ми за момента въпросите ми !Съжалявам че пускам такава тема понеже има още много сигурно като нея но просто в никоя от тези които разгледах не открих по-изчерпателни отговори!

Поздрави Пушкара! :)

24.12.07
14:47

1. Зависи с каква цел купуваш единия от двата. Креатина ще ти даде сила, а амино-то ще те възстановява по-бързо. Естествено най-добре е и двете да си купиш, но...$ Иначе етил естера като креатин е добър, защото, ако не се лъжа има молекула, която отблъсква водата, следователно по-добър е от задържащия вода (но и по-евтин) монохидрат.
2.не съм го пил, но креатина дава сила.
3.Според някой течните се усвояват по-бързо.
4.Не съм я ползвал.
5.Мажи се с креможе, които да овлажняват кожата и да я правят по-еластична, иначе цяр за лекуване на стрии няма. Нека не те притесняват, всички (или повечето) трениращи са с нацепени кожи (рамо, предмишница, бицепс, гърди...)

Осезаем ефект ще даде креатина, а аминокиселините пак казвам, ще те възстановяват, а приети преди тренировка ще имат някакъв антикатаболен ефект (по-голям, ако са разклонена верига).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.12.07 14:47.

24.12.07
15:53

казано от MOHCTAPA на 24.12.07, 14:47:

1. Зависи с каква цел купуваш единия от двата. Креатина ще ти даде сила, а амино-то ще те възстановява по-бързо. Естествено най-добре е и двете да си купиш, но...$ Иначе етил естера като креатин е добър, защото, ако не се лъжа има молекула, която отблъсква водата, следователно по-добър е от задържащия вода (но и по-евтин) монохидрат.
2.не съм го пил, но креатина дава сила.
3.Според някой течните се усвояват по-бързо.
4.Не съм я ползвал.
5.Мажи се с креможе, които да овлажняват кожата и да я правят по-еластична, иначе цяр за лекуване на стрии няма. Нека не те притесняват, всички (или повечето) трениращи са с нацепени кожи (рамо, предмишница, бицепс, гърди...)

Осезаем ефект ще даде креатина, а аминокиселините пак казвам, ще те възстановяват, а приети преди тренировка ще имат някакъв антикатаболен ефект (по-голям, ако са разклонена верига).

1.Значи искам да си качвам по-малко,с цел да не се цепа повече.Иначе ефекта на Етил Естера е че е отстранено задържането на вода в организма.Също забелязах че и един от ефектите на 2та продукта е покачване на мускулна маса.
2.Лично аз и с креатина качвам яко маса малко може би странно звучи,но е така понеже като пия креатин не спазвам никакъп по-различен хранителен режим.
5.Ина4е от месец някъде се мажа с Икаров казват че помага но ще си каже до лятото дали ще избелеят стриите.

А до това че качвам от креатина доста съм го забелязал по рацете и кантара.Значи:
преди време пих някакъв транспортен креатин мисля че беше чешки и за месец и 1 седмица качих 3 санта на раката и 7кг.След това зех Монохидрат на Биотек 500гр и го разделих на 2 цикала значи на и на двата качих по приблизително 2.5см на раката и 5кг и в началото на октомври взех монохидрат на Universal 300gr и от него качих около 1 сантиметар и ето стрии хаха.
Нищо друго не съм пил.та идеята ми е да разнообразя малко с нещо различно

Ще се радвам ако и други се обосноват по темата

24.12.07
21:29

Ми тогава си земи аминокиселини и продължавай да се мажеш с некви мазила ;-)

27.12.07
09:27

някои друг да коментира?

30.12.07
01:15

Като гледам май доста креатинче ползваш! То нема лошо :0) Аз те съветвам да разнообразиш малко с аминки! Аз бях си заплюл тия на Нутренд - Amino XXL или нящо такова, ама нещо са трудни за намиране. Аминките ще ти свършат добра рабита според мен!

30.12.07
08:24

казано от dobata на 30.12.07, 01:15:

Като гледам май доста креатинче ползваш! То нема лошо :0) Аз те съветвам да разнообразиш малко с аминки! Аз бях си заплюл тия на Нутренд - Amino XXL или нящо такова, ама нещо са трудни за намиране. Аминките ще ти свършат добра рабита според мен!

Ползвал ли си ги? Иначе и аз съм решил малко да разнообразя с амино,а доколкото намирането не ми е проблем фитнеса в който ходя са дистрибутори на Нутренд.

30.12.07
09:56

значи аз съм се спрял на това  http://www.nutrend.eu/en/products/future-system/art_19204/full-amino-mass-caps.aspx   какво мислите?

30.12.07
16:21

казано от vaseto89 на 30.12.07, 09:56:

значи аз съм се спрял на това  http://www.nutrend.eu/en/products/future-system/art_19204/full-amino-mass-caps.aspx   какво мислите?

а в тренировачни дни как се пият аминокиселините?

31.12.07
01:49

Не, не съм пил нищо на Нутренд. А тези аминки май трябва да ги комбинираш с протеинче. Иначе амино киселини се пият преди и след тренировка,  но май най-добре е да спазваш указанията на опаковката!

02.01.08
11:39

ам един пич от форума ми каза Сутрин по 2-3 в нетренировачен ден  и по 2-3 сутрин и 3 след тренировка.Какво мислите за този прием?

02.01.08
12:24

Зависи какви килограми си и какъв грамаж са таблетките. От моите амино трябва да пия по 16 на ден (и пак не ги усещам). Виж какво пише на опаковката и съвсем спокойно завишавай (и то може и с повечко).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1