Again in the game with...

SK

02.01.08
17:51

Ами да ви дам малко инфо преди да си дойдем на думата...Зад гърба си имам 2 години стаж в залата ( нито много - нито малко ) на 18 години съм 187см /88кг от 3 месеца не съм стъпвал в залата ( губих си времето с безсмисления “СПОРТ” наречен БОКС) Такаааа та изгубих доста ММ, но пък теглото ми е добро (ест седя малко по-мазничко, но като се сметне факта, че съм на 70% ектоморф пак добре изглеждам).Въпроса ми се следния ... решил съм бързо да наваксвам изгубеното ( и повече няма да си повтарям грешката да правя подобни глупости ) и възнамерявам да започна зареждащата доза на КРЕАТИН-а 5 дни преди да започна да тренирам .Интересуваме от евентуалните плюсове и съответно минуси, но като цяло искам да разбера дали ми е добра идеята.Благодаря ви предварително ;)

DE

02.01.08
20:38

за креатина незнам, но в изданието има статия за връщането в залата
http://www.bb-team.org/articles/2143

Плюсове и минуси на креатина ли?
Минуси няма кой знае какви. В най - лошия случай да имаш проблеми със стомаха или леко подпухване на лицето. Това е ако си вземеш нещо нискокачествено.
Плюсовете са че по - бързо ще влезеш в крак, по - издръжлив ще си по време на тренировка.

SK

02.01.08
21:04

Информирал съм се отдавна за креатина въпросът ми по-скоро е за НАЧИНА по който искам да го взема ... зареждащата доза без да тренирам и чак тогава да почна .... за това ме интересуват +/- ;). но мерси все пак де

Като започнеш да тренираш тогава го зареждай.

SK

02.01.08
21:07

Не не човек, ти не ме разбираш...АЗ съм го РЕШИЛ вече, че ще е така ... просто се интересувам за + и -

02.01.08
22:47

казано от Skari на 02.01.08, 21:07:

Не не човек, ти не ме разбираш...АЗ съм го РЕШИЛ вече, че ще е така ... просто се интересувам за + и -

Ми щом си го решил даваи и после ти ще кажеш какви са +/-
Щото които трнира той зема добавки,незнам някои да е земал добавки щото ще почва да тренира ;-)
Успех!

03.01.08
07:51

за да се усвои креатитна (ако е монохидрат) трябва задължително на се вдигне инсулина, и е напълно безмислено да го вдигаш без да тренираш, защото ще се замазниш съвсем. Отделно целта на креатина е да влезе в клетката на мускула, заедно с хранителните вещества и водата, и отново е много трудно това да стане без тренировка. Просто ще си циркулира в стомаха и песле в тоалетната....

SK

03.01.08
19:28

fitboy, е тва е изчерпателен отг.  thank you ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1