03.01.08
09:12
Здравейте,
В момента няма как да правя кардио. Тренирам 4 пъти седмично, но само анаеробни тренировки. Имам л-карнитин и Lipo 6 -новата формула. Има ли смисъл да ги пия или трябва да изчакам докато започна кардиото (като гледам ще е март месец като може да се тича в парка) ?
И има ли смисъл да ги комбинирам ?
03.01.08
09:28
Изчакай докато имаш възможност за активно аеробно движение. Тогава се проявява най - добре ефекта на бърнъра и карнитина.
03.01.08
09:48
казано от Voltmachine на 03.01.08, 09:12:
Здравейте,
В момента няма как да правя кардио. Тренирам 4 пъти седмично, но само анаеробни тренировки. Имам л-карнитин и Lipo 6 -новата формула. Има ли смисъл да ги пия или трябва да изчакам докато започна кардиото (като гледам ще е март месец като може да се тича в парка) ?
И има ли смисъл да ги комбинирам ?
Не
03.01.08
10:41
Мерси за бързите отговори ;)
Абе ти си стой на отрицателен калориен баланс пък нека викат, че няма смисъл :P Пий го преди трен в залата липото с 3-4гр карнитин, направи по-интензивна тренировката пък майната му на кардиото ;)
04.01.08
08:51
В крайна сметка няма строги правила, има общоприети, но всеки може да прецени кое действа за него :)
Мерси, ще пробвам няколко варианта и ще избера най-добре работещия за мен.
казано от emzo на 03.01.08, 11:01:
Абе ти си стой на отрицателен калориен баланс пък нека викат, че няма смисъл :P Пий го преди трен в залата липото с 3-4гр карнитин, направи по-интензивна тренировката пък майната му на кардиото ;)
Тук съм много съгласен. От години не съм правил кардио / забравих как се ти4а/, но с една ” по-интензивна” трнировка и фат бърнер съм свалял по 3-5кг на месец.
04.01.08
17:52
Абсолютно сте прави.
Но все пак кардиото си е кардио ;)
Даваш 10 лв за едно въже за скачане и вкъщи да видиш какво кардио става ! Само гледай да не отвееш някои полилей :D .
Според мене Л-карнитина си го вземай и сега и после като чистиш.Л-карнитинът транспортира мастните киселини през клетъчните мембрани към митохондриите, където те се използват за енергия. По този начин освен че подпомага горенето на мазнините и дава повече енергия за тренировка, Л-карнитинът подобрява и издръжливостта на мускулите. Също така Л-карнитинът подпомага функциите на сърцето