02.01.08
20:32
До сега не съм пил креатин.На 19 години съм и имам 2-3 години стаж,само протеинче и амонокиселили.Мисля си да почна дьа пия и креатин.Дали да си взема обикновен монохидрат на Оптимум или Биотек примерно или някои по-специализиран продукт като Swole на Sуntrax Cell Mass на BSN или SizeOn на Gaspari Nutrition?Как мислите от кой ефекта ще е по-добър.Парите принципно не са от значение и винаги съм искал най-доброто и най-качественото.НЕ искам да има странични ефекти като задържане на вода,бъбрчени кризи и т.н.
Мерис много ;)
02.01.08
20:59
Стака на BSN или Swole + Nitrous.
Аз лично бих избрал второто. А може и комбинацийка - Syntha 6, No - xplode, Swole, Nitrous. И си перфектен.
казано от Георги Гайдов на 02.01.08, 20:59:
Стака на BSN или Swole + Nitrous.
Аз лично бих избрал второто. А може и комбинацийка - Syntha 6, No - xplode, Swole, Nitrous. И си перфектен.
A aз да попитам задължително ли е да се комбинира Swole & Nitrous или може да се добави само суроватка?!
03.01.08
09:29
Няма нищо задължително. Двата продукта може да се пият поединично. Просто в случая щом човека обича да дава пари за такива работи трябва да му изберем най - доброто от най - добрите.
казано от Георги Гайдов на 03.01.08, 09:29:
Няма нищо задължително. Двата продукта може да се пият поединично. Просто в случая щом човека обича да дава пари за такива работи трябва да му изберем най - доброто от най - добрите.
Виж сега.Това ми звучи леко подигравателно.Просто за неща който ще ги пия много време и изобщо ще имат ефект върху тялото ми не се скъпя да давам пари.Никак не искам да прецакам нещо в себе си на тази ранна възраст от скръндзене,защото съм дал по-малко пари за някой боклучв продукт.
Иначе Нитрус не е ли азотен бустер?Не ми ли е малко раничко за него?
03.01.08
09:55
Няма и капка подигравка.
Бустер е да. Защо за него да ти е рано пък за другите да не ти е? Не им се плаши толкова.