Дневника на 6tasliv4o

Темата е заключена.

03.01.08
09:08

Ами програмата ми трудно може да се нарече програма, тъй като е всекидневно изпълнение на едни и същи упражнения, но ето вижте я... :

1) 5 мин кростренажор (бързо темпо)

2) 1 серия 30 повторения повдигане на краката от вис (сгънати колене)
3) 1 серия 10 повторения набирания с тесен хват (пълно спускане и задържане в горната точка)
4) 1 серия 30 повторения повдигане на краката от вис (сгънати колене)
5) 1 серия 30 повторения кофички на пейка
6) 1 серия 30 повторения повдигане на краката от вис (сгънати колене)
7) 1 серия 10 повторения набирания с тесен хват (пълно спускане и задържане в горната точка)
8) 1 серия 30 повторения повдигане на краката от вис (сгънати колене)
9) 1 серия 30 повторения кофички на пейка

10) бягане на бягаща пътека
0.30 мин с 4 км/ч
0.30 мин с 5 км/ч
0.30 мин с 6 км/ч
30 мин с 9.1 км/ч
1.30 мин с 6 км/ч
1 мин с 5 км/ч
1 мин с 4 км/ч

Почивките са по 2 мин м/у 1) и 2), както и м/у 9) и 10)
М/у останалите се старая да намалиям почивките, като засега ги изпълниавам с по 2- 3 почивки по 1- 2 мин

Това е като цяло! Тази програмка си я изпълнявам всеки ден като в седмица правя по 6 тренировки!
Храна и добавки: витамини Centrum with Lutein и обилно тъпкане с всевъзможни храни плодове и зеленчуци!
Аз съм на 18 години, 169 см височина и 60 кг тегло!

Ако някой има какво да каже нека пише! Очаквам предложения, критики и коментари  :P

Темата беше редактирана от 1234567890 на 03.01.08 09:09.

03.01.08
10:26

С каква цел ги правиш тези упражнения> о_О

03.01.08
10:33

Предплолагам целта е  коремната преса

03.01.08
14:13

Какви са целите ти? Виждам, че си лекичък, 60кг., и въпреки това наблягаш на кардио тренировката. Полу-кофите и набиранията, О.К., но коремът няма да можеш да го развиеш само с вис със сгънати колене и то в такава наредба на упражненията. Освен това правиш 6 пъти в седмицата като натоварваш едни и същи мускули? Трудно ми е да повярвам, че така ще може да ги направиш по-издръжливи, камо ли да увеличат обема и силата си.

03.01.08
17:11

Ами не корема ми е целта! Лятото бягам по много в морската и затова неискам да се отпускам много много през зимата! Немога да бягам в студа затова почнах фитнес! Бягам по 5 км на пътеката щото просто неиздържам по- дълго време да зяпам 4-те стени на залата! А упражненията съм си ги избрал да натоварвам и други мускули освен краката (и без това съм дал пари за фитнес поне да ползвам уредите ...)  :lol:

03.01.08
17:25

Ами, чудесно, щом си знаеш какво искаш! Сега остава малко да оправиш начина, по който да го постигнеш. Не че аз съм някакъв кой знае какъв капацитет, но методът не ми изглежда много ефективен. Разреди коремните упражнения на през ден поне, включи и нещо за горния сектор на мускула (преси от обратен наклон, молитва от стоеж) и нещо по-основно за останалата част на тялото - лицеви опори, лег, тяга, гребане, набирания, ма с широк хват. Както ти харесва, просто да са комплексни упражнения, за да влизат в действие максимален брой мускулни групи. А за корема, чакаме на пролет да чуем какво е развитието. Успех!

03.01.08
17:44

Мерси! :) за един месец сериозни тренировки забелязвам доста голям прогрес! Както казах вече почти непочивам м/у сериите! Също така набиранията ги владея до съвършенство (малко силни думи :D ) кофичките на пейка нече ги правя бавно и спокойно без никакво прожиниране! Интересното е че повдигането на краката от вис ми става все по трудно!? Предполагам че в началото съм изпълнявал упражнението с известно залюляване а сега съм подобрил техниката на изпълнение и от там идват затрудненията ми!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1