Въпрос за набиранията

01.03.05
17:34

Темата е модерирана от Mr_Muskul.
Здрасти. Искам да попитам дали е вредно или неправилно ако всеки ден ходя да правя набирания на лост
Моля пишете на кирилица. Темата беше механично преведена.
Mr_Muskul

01.03.05
18:25

[quote author=“devil_never_cry”]Темата е модерирана от Mr_Muskul.
Здрасти. Искам да попитам дали е вредно или неправилно ако всеки ден ходя да правя набирания на лост
Mr_Muskul

Ми брато не е много препоръчително да не кажа че даже е противопоказно..... но ако искаш само гърба да ти расте(а може би и малко бицепса) или... де да знам ама не бих правил така на твое място а и ако всеки ден правиш набирания как ще тренираш другите мускулни групи ? ще се преумориш според мен  :roll:

01.03.05
18:28

[quote author=“Joro_Killara”][quote author=“devil_never_cry”]Темата е модерирана от Mr_Muskul.
Mr_Muskul

Ми брато не е много препоръчително да не кажа че даже е противопоказно..... но ако искаш само гърба да ти расте(а може би и малко бицепса) или... де да знам ама не бих правил така на твое място а и ако всеки ден правиш набирания как ще тренираш другите мускулни групи ? ще се преумориш според мен  :roll:

Живо претрениране си е! :twisted:

X_

01.03.05
18:50

кажи какво ЦЕЛИШ с тези всекидневни набирания и как тренираш като цяло,сплит  ит.н.

01.03.05
21:33

Абе при умерена и разумна “употреба” на набиранията в тренировъчния процес не е никак малко. Ако не тренираш в зала и с тежести, ами само ходиш по лостове да се набираш и да правиш кофички, а да кажем корем у дома....може и да няма лош ефект, но в такъв случай все пак бих ги разредил поне с един ден. Пък ако тренираш в зала и всеки ден се набираш (пък ако тея набирания стават тежка тренировка) това си е 100% претрениране

02.03.05
14:42

1) всеки ден да джаскаш на успоредки и лостове е пълна глупост. Така си “ШОКИРАШ” тялото, че ...
2) 10 пъти по-добър резултат ще имаш, ако ходиш през 2 дена, тренираш по определена програмка за разл. мускулни групи с разл. упражнения

Въпреки, че има колоси в света на силата/нямам в предвид Бодибилдинга/ които извършват неочвешки усулия ежедневно и пак са зверове. Но за съжаление в днешно време, такива тактики не вървят...

BR

26.03.05
20:54

съгласен съм с marzipan.имах един период от 3мес ,в които работех много и нямах никакво време за фит. зали. не исках да дръпна назад и намерих един лост на ,които правех набирания всеки ден.комбинирах с коремни преси. супер ефект имаше.упражнението си е супер ,но трябва да кажа пак ,че тогава не тренирах в фит.зали.

RA

27.03.05
13:09

ами по принцип тренирате на дадена мускулна група всеки ден ” вредно ” ли е ... говоря най-вече за корем , защото го правя всеки ден от 10 дена насам

27.03.05
17:09

[quote author=“Radioactive”]ами по принцип тренирате на дадена мускулна група всеки ден ” вредно ” ли е ... говоря най-вече за корем , защото го правя всеки ден от 10 дена насам

Абсолютно ВРЕДНО е/от гледна точка на бодибилдинга/ Корема е много издръжлив обаче, може да се тренира често, но най-добре през ден поне. И го тренирай качествено. Не данаправиш 5 преси и да си кажеш, ай готов съм .. :lol:

RO

27.03.05
19:45

Здравейте и от мен .
Напълно съм съгласен с tpd , че всеки ден тренировки за корем е “Вредно” . Корем е най - добре да се тренира през ден или през два !

02.01.08
21:25

Някъде бях чел че гърбът бил “животно” и държал на много натоварване,повторения,кг и т.н. Аз лично съм забелязал при мен,че той най-бързо ми се възстановява от всички мускулни групи (само дето не расте най-бързо). Купих си лост за вкъщи и мисля да го тренирам 2 пъти седмично

03.01.08
12:46

Kevin_Kostner можеш ли да снимаш този лост, че си търся нещо такова ?

03.01.08
12:50

казано от Kevin_Kostner на 02.01.08, 21:25:

Някъде бях чел че гърбът бил “животно” и държал на много натоварване,повторения,кг и т.н. Аз лично съм забелязал при мен,че той най-бързо ми се възстановява от всички мускулни групи (само дето не расте най-бързо). Купих си лост за вкъщи и мисля да го тренирам 2 пъти седмично

По-миналото лято гърбът ми беше любимия мускул.Не тренирах в зала,защото на Обзор нямаше подходяща,но всеки ден ходих да правя по 40 набирания.Не мислехз а претренирания и такива неща изобщо.Просто му го давах всеки ден по доста.И имаше ефект.ДОста добър ефект бих казал.ГЪрба ми е доста щирок и съм доволен.Не знам дали ефекта щеше да е 2 пъти по-голям ако ги правех през ден,но определено останах много доволен.

MO

03.01.08
14:06

Всички знаете какво представлява коремното набиране някой може ли да ми каже някакви упражнения,защото искам да се науча да го правя :)

03.01.08
14:41

казано от Mothefucker на 03.01.08, 14:06:

Всички знаете какво представлява коремното набиране някой може ли да ми каже някакви упражнения,защото искам да се науча да го правя :)

Най-доброто упражнение, за да се научиш да правиш коремнно е... коремнно.

MO

03.01.08
20:40

казано от ®ion на 03.01.08, 14:41:

казано от Mothefucker на 03.01.08, 14:06:

Най-доброто упражнение, за да се научиш да правиш коремнно е... коремнно.

:lol: е добре де напъвам се да го правя ама като не мога кво да правя да си се напавъм така ли?

08.01.08
12:30

Тренировките на лостове и тренировките със собствено тегло според мен са ако не най-доброто то се нареждат в челната 3ка.За хора който не се занимават на професионално ниво с културизъм а просто искат да са в добра форма и все пак да ги заглеждат жените тези тренировки с подходяща програма и добро хранене дават Идеални резултати.Опитай се да правиш колкото можеш повече набирания ако искаш мога да ти дам моя примерна програма на ЛС но ако си изморен не ходи да тренираш.Ходи през 1 ден пък ако чустваш че имаш енергия ходи всеки ден.Но прави и кофички + мокри кофички лицеви опори и коремни преси, а ако вкараш и малко бягане вярвай резултата ще ти хареса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1