14.12.07
20:01
какво мислите за тази комбинация аз съм на 15 може ли да ми навреди по някякъв начин сега съм в основен период и лятото като почна да чистя ще ми свършат ли работа тези продукти на Синтракс съчетани със Л карнитин аз се притеснявам защото четох насам натам че Fyre не бил мн безопасен вредял на сърцето и тн ... ако е от значение кръвното ми е малко ниско и тва е за мен :) давиате мнения и ако може кажете от къде да намеря продуктите на Синтракс в София мерси преварително
и аз ще си поръчвам сега подобна комбинация Fyre+Spyce+Протеина им Nectar.Супер би трябвало да е комбото,чел съм само положителни отзиви за двата продукта и като цяло за Синтракс.Протеинчето е много добро,изчестено от въгл и мазн ,само белтъци и други добавки,да не загубим мускулна маса,ама имаш и други варианти де.Доколкото знам от fyre i spyce се усеща поттискане на апетита,прилив на енергия,издръжливост при кардио дейността-и няма странични ефекти,всичко си е екстракти от природни продукти.Според мене този л карнитин няма да го усетиш изобщо,много по слаб е,но ако искаш си вземи.. :)
по-здрави
14.12.07
20:46
мерси за бързия отговор аз също мисля да ги изпробвам добавките на Синтракс а карнитичето ще го добавя просто защото ми е останало от миналото лято и ще си зема едни БЦАА + протеин на ОН и така по-здрави
15.12.07
19:31
И аз подкрепям комбинацията. Скоро може да правя и аз нещо подобно.
едит: сега гледам, че си на 15 ... малко е тежко все пак. Сигурно не си пробвал и диета :) Пробвай първо с правилно хранене, след време и с правилни добавки.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 15.12.07 19:33.
15.12.07
19:50
ами аз от 1 година някъде се занимавам със фитнес имам си хранителен режим сега качвам но до лятото ще се омазня и за тогава ми трябват добавките + НВД и кардио :) та просто ми беше интересно дали ще ми навредят защото ако няма , не виждам причина да не се възползвам и да се улесня малко :)
казано от bbnewb на 14.12.07, 20:01:
какво мислите за тази комбинация аз съм на 15 може ли да ми навреди по някякъв начин сега съм в основен период и лятото като почна да чистя ще ми свършат ли работа тези продукти на Синтракс съчетани със Л карнитин аз се притеснявам защото четох насам натам че Fyre не бил мн безопасен вредял на сърцето и тн ... ако е от значение кръвното ми е малко ниско и тва е за мен :) давиате мнения и ако може кажете от къде да намеря продуктите на Синтракс в София мерси преварително
Продуктите на Синтракс можеш да ги намереш в гр.София ул. “Хризантема 11-13”, като освен тези продукти след празниците ще имаме и протеина с един от най-добрите вкусове, продаван в щатите - NECTAR.И според мене още ти е рано за приема на FYRE.
от една седмица взимам fire + spyce по две капсули от двете преди обед около 10 часа и следобед към 18-19. нямам възможност да тренирам през деня, защото бачкам, но всяка вечер правя по 12-15 км на велоергометър. спрял съм и сладкото, ограничил съм хляба. засега ефекта е нулев. единственият ефект, който усещам обаче е, че ме “стяга шапката”. едно особено напрежение усещам и вероятно е повишено кръвно. обяснявам си го с факта, че никога през живота си не съм пил кафе, не съм фен на кофеинови газирани напитки, нито на алкохол и цигари. вероятно това не би се усетило от човек, който е свикнал с всекидневната употреба на кафе, но за мен, който никога не съм вкарвал кофеин ежедневно, ефекта е малко неприятен. не казвам, че при всеки ще се усети, но да го имате предвид все пак.
Я сега си напиши храната за деня и ТТ данните, да преценим защо ефекта е нулев.
А и за 1 седмица ако ставаха нещата ......
значи, аз не казвам, че основният ефект ще е нулев и след един месец. само споделям това, което вече съм усетил.може да е полезно за хора като мен, които не са свикнали да си започват деня с кофеин.
значи, аз съм около 180см в момента съм 98 кг
сутрин се научих да ям по една купичка овесени ядки в 0.1% прясно мляко. пробвах и с вода. с мляко поне прилича на нещо. бърнъра го взимам преди овесените ядки. по обед ям пиле без хляб. само му махам кожата, но иначе ям и черното месо. следобед ако ми остане време в работата по-1-2 мандарини или портокал. а вечер първо взимам бърнърите 2+2, след това карам колело и след това вечерям. различно - ориз със зеленчуци. 1-2 картофа, пилешко месо или каквото там дойде, но спрях сладкото изцяло. вечер пия и чай от мента и шипки, правя си по една кана и го пия вместо вода от 5-6 часа вечер докато си легна. чувал съм че ментата регулира апетита, а шипките сеотразявали добре на метаболизма.
това е като цяло.
Откланям се от темата, но:
- храната ти на пръв поглед е малко
- липсват мазнини
- след кардио при това вечер консумираш въглехидрати , нещо, което аз лично не препоръчвам в тази част на деня
ами толкова ми разбира главата. просто искам да сваля 10-15 кг и ако може да не ги качвам отново.
може би не съм наясно с това преди или след ядене или тренировка трябва да се взимат spyce + fire.
ще ти бъда благодарен, ако дадеш някакъв съвет. менюто ми също се ограничава до това, което мога да купя, а не да сготвя. хич не ме бива в кухнята, а за момента няма кой да върши това вместо мен.
съжалявам ако е малко офтопик
03.01.08
20:45
казано от BarbaDad на 03.01.08, 19:35:
ами толкова ми разбира главата. просто искам да сваля 10-15 кг и ако може да не ги качвам отново.
може би не съм наясно с това преди или след ядене или тренировка трябва да се взимат spyce + fire.
ще ти бъда благодарен, ако дадеш някакъв съвет. менюто ми също се ограничава до това, което мога да купя, а не да сготвя. хич не ме бива в кухнята, а за момента няма кой да върши това вместо мен.
съжалявам ако е малко офтопик
То като си на диета не ти трябва да си готвач :lol: не вярвам едно пиле да не мое да си изпечеш,а ако не можеш то ще си земеш на грил 6 лв е ...
темата е стара, ама друга за подобна комбинация не намерих.
та аз мисля да я правя същата комбинация, обаче незнам как да ги приемам продуктите- в каква поредност и в каква доза.
карнитина мисля да го пия един грам сутрин, два грама около час преди тренировка и вечерта един грам.
обаче как да комбинирам fyre-a и spyce-a? те това ми е големия въпрос.
а пък като допълнение смятам да пия хром пиколинат на GNC (20мкг) и алфа-липоева киселина (300 мг).
та за да не отварям нова тема , ще моля да ме насочите как да ги пия всичките тея субстанции :)
благодаря предварително
Карнитина добре го приемаш. Единствено избягвай комбинацията му с храна.
Fyre и Spyce - почваш да ги приемаш 2 пъти дневно по 1 капсула за около седмица, след това минаваш на 2 пъти дневно по 2 капсули от всяко. По възможнос приемай едната от дозите файър преди тренировка или кардио.
Хрома го пиеш с храната по 1 капсула. И най-вероятно е 200 мкг.
да, 200 мкг е дозата, пропуснал съм едната нула.
значи мога да полвам следнта схема
сутрин на гладно 1гр карнитин, една капсула fyre и една капсула spyce
преди да обядвам една касула fyre. след като храносмеля 2гр. карнитин преди тренировка.
вечер преди хранене една капсула spyce, преди да легна 1 гр- карнитин.