31.12.07
02:17
Значи купил съм си Креатин монохидрат Powder Olimp 100pu;re (250g) Micronized Л-глутамин Powder Olimp (200g) Аминокиселини Universal Uni-liver (250tabletki) Гейнер 30 (600g) Протеин Pure Whey Pro (500g) ще ви напиша аз как съм ги изчислил а вие ако има нещо поправяите :) Ако искате снимка ще прикача
Креатина 5 дена по 5гр на 4 приема = 20гр зареждаща доза и после продължавам в тренировъчно дни 1 път преди трен 5гр и 1 път след трен 5 гр в нетренировъчните дни само по 5гр ще ми стигне за около 31 дена
Л-глутамина в тренировъчните дни 15гр 3пъти по 5 гр на закуска след трен и преди сън в нетренировъчните дни преди съм 5гр за около 21 22 дни
Аминокиселините аз ще се оправя те са на хапчета и се приемат по 2 по всяко хранене там е според зависи от пътите хранения на ден ;)
Гейнера в тренировъчните дни 55гр 2пъти по 25-30гр след трен в нетренировъчните 1път 35гр за около 13 14 дена ще иде
и Протеина ако смятам по 2гр телесно тегло 2по80/1 тва е 160гр на ден :D начи там за 3 4 пъти и е отишъл към него нямам големи изисквания мисля по 2 3 пъти по 35 40 гр на ден.
Вие сте
протеин по 2 гр на килограм се има в предвид всичките белтъчини за деня включително тези от храната!!! Така че въобще не ти трябва да изпиваш протеина на 2-3 пъти.
Според мен смесвай по 15гр протин + 30 гр гейнер + 5 гр креатин + 5 гр глутамин - преди и след тренировка. Това ти е напълно достатъчно. Ако храненето през деня ти е ок нямаш нужда от повече, но ако не е можеш да включиш примерно сутрин или вечер още малко от протеина.
Аз бих ги приемал по следния начин...
В тренировъчните дни: 1път през деня 35гр.протеин и 2пъти по 50гр.гейнер с по 5гр.креатин и глутамин преди и след тренировка.
В нетренировъчните дни: 1път сутрин 50гр.гейнер с 5гр.креатин и протеина 2пъти по 35гр.през деня(м/у храненията)и 5гр.глутамин преди сън.
А Universal Uni-liver: от2 до4 таблетки с всяко ядене.
Вземи си повече протеин(и го смени с др.този не е мн.хубав) и повече гейнер!
Това е моето мнение,успех!
Еми това беше останало само в магазина иначе знам че протейна и гейнера трябва да са в повече защото се приема по повече гр сега събирам пари за 2рия цикъл и така :)
01.01.08
17:45
аа тоя протеин направо в кофата... аз се прецаках да си купя такъв 1 път то т’ва нито се разтваря а като го глътна направо ми иде да повърна и го хвърлих в кофата за нищо не става!
казано от Mothefucker на 01.01.08, 17:45:
аа тоя протеин направо в кофата... аз се прецаках да си купя такъв 1 път то т’ва нито се разтваря а като го глътна направо ми иде да повърна и го хвърлих в кофата за нищо не става!
Е, ти щото си гъзар, затва хвърляш, а човека може да не може да отдели средства за повече.
Мисля 2рия цикъл да е с Анимал Пак или ме посъветвайте кое е по добре стакове и т.н и с какво да го комбинирам Креатин и Глутамин :)
03.01.08
15:45
Aко търсиш нещо силно си вземи KNOCKOUT на olimp и няма да съжаляваш.
Еми мислих и за Animal Pump да го комбинирам с протеин отколкото Animal pak
04.01.08
15:47
казано от MOHCTAPA на 01.01.08, 21:11:
казано от Mothefucker на 01.01.08, 17:45:
Е, ти щото си гъзар, затва хвърляш, а човека може да не може да отдели средства за повече.
Хахах да бе аз съм най големи гъзар аз си събирам пари за добавки от закуски ти ми викаш че съм газар :lol: