бих желал да попитам

01.01.08
20:46

Първо за много година на всички форумисти и форумистки(ако има такива).Понеже нямам почти никакъв опит бих желал да получа що годе адекватен съвет за диета с която да натрупам известна мускулна маса.Всякакви варианти няма да са излишни.Също така освен ядене споделете и за добавки.Имам желанието да почна да спортувам усилено и диета която би ми усигурила добри успехи за що годе кратко впреме би било едно много добро решение.Мога да дам следната информация за себе си : на 19 съм 175+(може и малко повечко) около 70 кила телосложението ми е слабо но не кльощаво..трудно качвам маса чрез храна-каквото изям почти го изразходвам а според мен не ям чак толкова малко.
Всякакви съвети са добре дошли!
Благодаря Ви предварително!

Още нещо бих искал да попитам - искам да си закупя дъмпели горе долу 10-20 килограма тежести.Въпроса ми е ако знаете магазини и цени защото все пак не съм милионер и финансово трябва да се съобразява с бюджета ми...

Благодаря Ви отново!

01.01.08
21:07

ЧНГ и на теб! Явно не си си направил труда да поразгледаш и попрочетешщ статиите из сайта, които дават доста изчерпателна информация, затова смятам да ти дам някой препратки, които прилежно дапрочетеш и, ако след това има въпроси да зададеш конкретно.
1. http://www.bb-team.org/articles/diets
2. http://www.bb-team.org/articles/supplements
Относно хранителни добавки - не бързай, защото ако искаш да извлечеш максимума полза от тях, то първо ок.половин-една година се потруди без тях и след това ги добави.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 01.01.08 21:28.

Погледни тези предложения за тежести, може да са ти от полза.

За другото МОНСТАРА вече те насочи правилно според мен.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 01.01.08 22:54.

01.01.08
22:57

монстар темите и в 2та раздела съм ги чел но тука исках да получа конкретно мнение на диета изпробвана и доказала че постиганякакви резултати...интересува ме ваше предложение за диета и/или добавка според която да се постигне желания ефект..

01.01.08
23:00

админе мерси за сайта аз там съм гледал но цените не са ли малко завишени?поне доколкото знам май 1кг тежест върви по 2лв или са се променили цените?между другото там единствените разглобяеми са хромирани а мен материала не ме интересува чак толкова ако имаш друга идея сподели на драго сърце ще я чуя

Нямам наблюдения над цените за съжаление, но не ме учудва, ако има промени и при тях през последните няколко месеца. Какво ли не се вдигна от тогава на пазара.

Конкретна диета не очаквай да намериш, тъй като тя със сигурност е сработила при някой от форумците, но това въобще не значи, че ще бъде успешна и за теб, поради ред специфики и уникалности на организмите ни. Това е и причината да не пишем за конкретни режими на хранене (сутрин това, вечер онова), за да не си навлечем гнева на потребители, при които “диетата не е дала резултат”.

02.01.08
10:09

днеска бях решил до МЕтро да ходя и от там да си купя дъмпели ма пуст магазин чак от 2 ще работи и седя сега и тъпея...
иначе за диети повече въглехидратни храни достатъчно протеин и по малко мазнини мисля че ще е добър вариант за мен.Примерно храни като картофи ориз леща яйца месо(пилешко)царевица и разбира се пълнозърнес хляб и хлебни изделия...как мислите?

02.01.08
12:00

Виж на този линк мисля че има добри оферти:
http://www.bodys-sport.com/catalog/default.php?cPath=40&page=7

02.01.08
12:16

казано от the_one на 02.01.08, 12:00:

Виж на този линк мисля че има добри оферти:
http://www.bodys-sport.com/catalog/default.php?cPath=40&page=7

Те офертите са добри, но ако става дума за дребни неща не си струва, защото идват чак от Бургас с куриер (Еконт). Аз сега си купих нова лежанка и доставката й е 20 лв.

Ако си от София, посети JK Фитнес маркет на околовръстното - там тежестите са по 2.15лв. на кило, а дръжките са 18лв.

03.01.08
20:02

monstar за метро ми казаха че продавали комплект разглобяеми дъмпели 2х10 кг. за 50 кинта та мисля утре да се разходя и да видя...искам да питам само как мислиш 2 дъмпела или крив лост и тежести е по добър вариант за фитнес в домашни условия..??

MO

03.01.08
22:19

казано от bolreflex на 03.01.08, 20:02:

monstar за метро ми казаха че продавали комплект разглобяеми дъмпели 2х10 кг. за 50 кинта та мисля утре да се разходя и да видя...искам да питам само как мислиш 2 дъмпела или крив лост и тежести е по добър вариант за фитнес в домашни условия..??

да там ако говориш за метро 2 отвориха магазин на SportDepot те са вносители на кетлер и мн други... аз живея близо до там (божурище) ако не знаеш как да стигнеш питай ме ще ти обясня!

04.01.08
11:47

казано от Mothefucker на 03.01.08, 22:19:

казано от bolreflex на 03.01.08, 20:02:

да там ако говориш за метро 2 отвориха магазин на SportDepot те са вносители на кетлер и мн други... аз живея близо до там (божурище) ако не знаеш как да стигнеш питай ме ще ти обясня!

З а последно като минах през СпортДепот, имаше анцузи, гащи, ски екипи и тенис-ракети, но ни помен от лостове, дискове и т.н.

http://www.sportbul.com/products/fitness

Като гледам и на сайта не присъстват.

04.01.08
11:57

преди час точно в Метро младост си закупих дъмбел 15 кила хромиран 2х1.25 и 4х2.5кг с 350мм ф30 лост за 57лв. Лично аз съм доволен иначе имаше и прав лост 168см ф30 но не успях да видя цената му.Дискове също по 10 кила видях..
Иначе засега 15кг ми стигат при положение че тепърва ще влизам във форма.
Във връзка с това се чудя как да си направя сериите за бицепс,трицепс и предмишница...някакви идей понеже аз опит съм казал че нямам а хич не ми се иска да рискувам да се контузя от газария или нещо друго..

MO

04.01.08
15:52

Е трябва да усетиш колко горе доло ти тежи дъмбела,за да прецениш с колко ще трябва а и то само стоя дъмбел ако е един почти нищо не можеш ... btw и аз преди си купих един дъмбел такъв пак от метро сигорно и твоя е на спорт депот то отзад на кутията си има упражнения за коя част ти е оцветено, виж ги и си прецени

04.01.08
16:00

ми верно че с два е по добре ма мисля другия месец да си зема лост и 40 кила тежести а дъмбела да си помпам с него повече повторения за релеф..за килата сега съм на 7.50 да “загрея” днеска и утре ще ги увелича за сметка на повторенията...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1