Диета

Темата е заключена.

04.01.08
16:42

Здравейте извинявам се ако повтарям някоя тема ,но искам да попитам можете ли да ми дадете конкретна диета с ,която да сваля килограми главно от корема на 17 сам 177 висок 82кг.Не ям плодове (само банани понякога) от зеленчуците само картофи. . . .бях чувал за някаква диеата от пилешко месо ,варения яйца кисело мляко и такива неща . . . помогнете ми плс

П.С.: От добавките имам течен ел-карнитин и липозон ,но още несъм започнал да ги пия

Темата беше редактирана от emzo на 04.01.08 18:44.

04.01.08
17:25

казано от SqUizZ на 04.01.08, 16:42:

Здравейте извинявам се ако повтарям някоя тема ,но искам да попитам можете ли да ми дадете конкретна диета с ,която да сваля килограми главно от корема на 17 сам 177 висок 82кг.Не ям плодове (само банани понякога) от зеленчуците само картофи. . . .бях чувал за някаква диеата от пилешко месо ,варения яйца кисело мляко и такива неща . . . помогнете ми плс

П.С.: От добавките имам течен ел-карнитин и липозон ,но още несъм започнал да ги пия

хахаха
пич,извиняваш се ,че пускаш 874879048903940939003039 тема ,която се повтаря?
Виж в сайта,виж ТЕМИТЕ ПОД ТЕБ ! А пък ако в квадратчето “търсене” напишеш - диета ще видиш че беше излишна твойта тема :D

Мнението беше редактирано от тайна. на 04.01.08 17:25.

04.01.08
18:43

Правилно !
Използвай търсачката, ключовата дума е:
НВД.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1