Остана ми креатина..какво да правя?

05.01.08
17:30

Здравейте.Имам 2 въпроса:
1.Земам с един приятел креатин и той не взема сериозно и ми ЩЕ ми остане след цикъла едно 100 грама.Може ли да ги запазя за след месец или срока на годност....
2.Вземам биотеч (синя кутия най-отгоре “капака”хаха е сив) някой ако е земал от него вътре има една като лъжичка пълна дали има 5 гр,защото в магазина казаха нормална лъжица с връх и един път я напълних до горе даже малко повече претеглих я на везна до 5 гр и показваше 3.3 гр :).Питам защото нещо не ни излязоха сметките имахме по 250 гр 2 по 80 зареждаща=160 и за 30 дена по 10 гр(общо 2 мата)=300 и трябваше да останат 40 сега е малко по малко от половината хахахах

Темата беше редактирана от plamen91 на 05.01.08 17:31.

05.01.08
17:45

За срока, предполагам че няма да има абсолютно никакъв проблем.(само го дръж на сухо и прохладно).
А за мерителната лъжичка ползвам чаена и я запълвам догоре :)

05.01.08
17:47

Ами точно 4аена до горе и после измерих креатина в нея и 3.3 гр се получи

06.01.08
10:17

И аз плзвам от същтия креатин вече 3та год(доволен съм)
Някъде върху кутията има щтампована датата,ако неизтича си го доизпиеш след месец без зарейдаща.
А относно лъжичката,аз си ползвам тая от кутията(несум я мерил)но щом са я сложили ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1