Glutamine + ?

BE

29.12.07
00:32

Около 100 кг съм, доста съм мазен, височината ми е точно 192 см, едро момче, но напоследък качих доста килца и бих искал да ги сваля, тренирал съм в продължение на по няколко месеца, но поради една или друга причина винаги съм прекъсвал. Имам доста мазнини в областта на корема, особено отстрани, тоест талията ми е малко по-малка от самият гръб, много кофти работа, ориентирал съм се към бокса, мислех си да започна с Glutamine, като разбира се искам да запазя чистата мускулна маса, колкото и малка да е тя, молбата ми е да ми препоръчате нещо, също така и по 1 съвет да дадете, няма никакъв проблем.

29.12.07
08:19

НВД ти трябва.
Повечко протеин, малко, но правилно подбрани въглехдрати и добри мазнини за попълване на калориите.
Само глутамин е безсмислено.Много по-добре е парите за глутамин да ги дадеш за протеин, аминокиселини и витамини.

BE

29.12.07
12:48

Carnitine ? Твърде рязко ли ще спаднат килограмите, или се бъркам ?
Би ли дал конкретни примери за добре подбрани въглехидарти ? Също така си мислех, докато евентуално блъскам крушата, около самия корем да обвивам някъв найлон или фолио ?

Мнението беше редактирано от beli4abg на 29.12.07 12:54.

05.01.08
20:43

Много добре Box ше орелефиш много и ше се  исчистищ :) Не зимай КРЕАТИН докато чистиш !

Мнението беше редактирано от glavo4a на 05.01.08 20:44.

BL

08.01.08
16:36

добре подбрани въглехидрати ще рече ориз,картофи,овесени ядки т.е. по-бавно усвояеми а вместо глутамин си вземи BCAA но ако имаш пари и глутамин може да добавиш и Л-Карнитина ще ти е от полза,а това с  наилона не  го прави вместо това си облечи някои някоя по-дебела горница.Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1