06.01.08
09:07
Здравейте.Прая тези тема поради своя глупава грешка за да не я правят и други(СИГУРНО САМО АЗ СЪМ НАПРАВИЛ ТАКА).Тъй в магазина като се вземах креатина ми казаха 5 гр 4аена лъжица с връх.Аз простака съм си мислел до върха да пълня и толкоз.И всъщност вече 33 дена съм вземал по най-много 3 грама 3.5-ефект имаше ръцете гърдите 1 2 санта,обаче друго щеше да е ако земах по 5 точно.Казвам го не за да ме критикувате,но да не се обърка и друг и да се чуди що му остава толкоз креатин в кутията.Сега поне до 45 тия ден почвам 5 преди и 5 след и работата ще е долу-горе добре...Не съм загубил толкова..ефект си имаше,но можеше от 1 вата кутия да е по голям.Ще ви кажа след 45 тия ден дали има промяна пове4е,но..... :)
Според мен си правил добре. Аз мисля, че 5 гр. е бая голяма доза креатин. Четох едно изследване, че и дози от по 2-3 гр. на ден пак водят до резултати и насищането с креатин на края на месеца е същото както и при 5 г. доза. С други думи с 5 г. доза излишно си товариш организма. Но прецени сам - лично аз го пиех по една чаена лъжичка без връх преди лягане и имаше резултат. Не го пий на гладно за да не ти дразни стомаха.
еми чакайте и аз да се похваля аз понеже съм яко умен бех объркал кафена лажица с чаена хахах добре че след няколко дни осетих разликата
Улиии :) хахаах.Аз си пия достатъчно вода 4 5 литра на ден и не се притеснявам от креатин и както сега е останал от 33 ти ден (днес) до 40 -45 ще го пия преди и след трен по 5
06.01.08
13:46
казано от plamen91 на 06.01.08, 12:33:
Улиии :) хахаах.Аз си пия достатъчно вода 4 5 литра на ден и не се притеснявам от креатин и както сега е останал от 33 ти ден (днес) до 40 -45 ще го пия преди и след трен по 5
та сега колко последно е 5 грама щото и аз пия чаена лъжичка с връх и го пия вече кам 5 седмици и имам още за една нз що така...
Mothefucker eba_ot_zasada съм в скайпа хахах намери ме и щи дам даже и снимка ай
06.01.08
14:22
:D намерих те
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 06.01.08 14:23.