17.12.07
20:04
Знаете ли дали има глицерин или глицерол на нашия пазар които става за употреба ? Ако да примерни и цени и къде може да се отркрие :) ?
Неговото действие е че привлича повече вода в мускула и го надува както и увеличава интра мускулното налягане , напомпва , подобрява усвояването на креатина и придава венозност ( аз vascularity така си го рпевеждам :) ) .
18.12.07
11:45
Как смяташ да го приемаш?
Орално :) . То има такива продукти - NOW имат течен зеленчуков но не и внос в бг , Controlled Labs имат ( като мали црънца) GlycerGrow но те пък въобще не ги внасят . А аз скоро няма да правя поръчки и затова питам за нещо по бг пазар .
19.12.07
12:42
Попитах, защото се сещам, че преди имаше в аптеките глицерин в шишенца от по 50мл (ако не ме лъже паметта). Баба ми го купуваше, не помня точно за какво, защото тогава бях малък.
И сега го има защото последно един познат сподели как прави димки с него и още нещо :) , но той не е естествен(глицерина не приятела :P) .
Онзи ден купих глицерин от аптеката до нас... но не знам дали въобще става за това което ти трябва. Аз го използвам за да си мажа уплътненията на колата срещу замръзване. С него си мажа и кубинките за да не пропускат вода.
Цената му е под левче. Ако се интересуваш мога да снимам етикета.