06.01.08
17:21
хора препоръчайте някъв качествен гейнър че чета из форума разни протеини на нутрим били пълни боклуци и не давали никъв ефект. Искам да питам също има ли смисъл да пия при положение че някои казват че 1вите 6 месеца или година нямало смисъл от добавки...??Целта ми е увеличаване на мм издръжливостта релеф (ектоморф съм тъй че не мисля че ще имам особен проблем с релефа,но пък с мм ще се видя в чудо)
Благодаря Ви предварително!
06.01.08
17:37
Еми да по-добре ако сега стъпваш недей нека минат 2-3 месеца и тогава...
разбирам но мисълта ми е храня се добре да не кажа че прекалявам но не качвам нищо даже и телесно тегло а искам да стана малко по тежък,по стабилен..
06.01.08
17:44
еми ектоморфите са така, аз самия съм така и бая ям и то от сичко за да кача някое кило , а ако искаш да качваш чисто трябва да знаеш че това иска време и търпение
за времето ясно въпроса е че искам да се стегна до бала а пък не искам да ставам химик...дайте някакъв разумен вариант как да кача и оформя някое друго килце мм през идните месеци дето имам на разположение
Ем какво да ти кажем човек ... никой не е успял за няколко месеца ... гейнър може да вземеш ... примерно на UNIVERSAL - MEGA MASS 3000 е добър вариант или на ABB - EXTREME XXL и отделно от това казваш че ядеш по много обаче то се отнася до това какво ядеш ... значи нормално е да качваш по 1кг на седмица със добър режим и добавки ... не става изведнъж ... наблегни на месото - пилешко;телешко.. и свинско става,но е по-мазно от другите две ...