07.01.08
16:21
Здравейте.Утре ще ходя на лекар за студова алергия на краката(да поясна за4ервяване на крака и сърбеж немога да ви обесня колко силен :( :( :( ).Тъй като сме много във форума ако някой е имал това заболяване и знае някво добро лекарство тва онова да каже.Аз ще утида на лекар,но се сетих,че и друг може да го е изпитал и да е взел лекарство точно което действа. :)
Темата беше редактирана от plamen91 на 07.01.08 18:06.
07.01.08
17:36
Пише се лекАр! И опитай с буквата “Ч” вместо с 4. Пази се от резки смени на температурата. Това отключва реакцията.
Аха разбрах..Еее много бързах знам,че е лекар аз сам написал лекАрство знам го просто бързах :)
07.01.08
19:33
Аз имам такава алергия, само че по ръцете. Не само сърбят, ами се цепят, болят и кръвят. Помага редовното ползване на овлажняваща козметика (разбирай след баня Задължително намазване с по-мазничък лосион за тяло). Пробвала съм различни козметични трикове, всички помагат по малко. Нещото, от което наистина видях резултат е рибеното масло. Откакто го пия, проблемите с кожата ми чувствително намаляха. Не са напълно изчезнали, но в сравнение с миналогодишното положение са напълно ок.