Протеин менте?

06.01.08
15:10

Абе хора има ли ментаци на пазара?
Става въпрос че си взех протеин ЮНИВЪРСАЛ ultra whey pro. До тук добре.
Съмненията ми идват от цената и това че в нета ( например б-б.ком ) я няма тази опаковка - тоест 150 лева за 3 килограма кофа.
Ако някой иска може да кача и снимка за да се види за какво става въпрос.

Преди време предствавителите на SNC казаха тук във форума, че Universal актуализират продуктите, които представят онлайн и поради тази причина по-старите биват “сваляни”. Дали има ментета - не бих казал, трудно ми е да си го представя в днешно време (за преди е друга тема) от гледна точка на производство и себестойност на продукцията.

06.01.08
16:59

Може вместо Юнивърсъл да са ти сипали протеинче на Карабиберов (JK) :D Незнам дали някой е пил монстър амино на JK (не съм 100% сигурен за името), ама са същите като Юнивърсъл 2700…както и да е, базика на страна. От много места съм чувал, че Юнивърсъл си имали серия, която е правена за Източна Европа и в този ред на мисли аминокиселините им 2700 също не можеш да ги намериш на официалния им сайт и с твоя протеин може да е така.

07.01.08
00:43

Специално съм писал мейл до Юнивърсал да ги питам за Амино 2700,понеже ги няма на сайта им.Отговориха ми,че продукта е техен,просто понеже е стар са го свалили от сайта,но още се продава навсякъде(не знам дали специално за БГ са някакви ментаци).Предполагам и с твоя протеин е така,затова според мен нямащ повод за притиснение ;)

07.01.08
11:41

Благодаря за отговорите!

http://img.data.bg/i.php?id=746346

Ето за това иде реч.

Бтв.. някой има ли впечетления от продукта?

Мнението беше редактирано от madan1 на 07.01.08 11:42.

07.01.08
18:44

мдаа тва повече прилича на опаковките на JК :) иначе мнение не мога да изкажа не съм го пробвал ..

Мнението беше редактирано от vaskotoo на 07.01.08 18:46.

Верно е като JC точно :D

07.01.08
23:04

И сега какво излиза? Че все пак има ментаци... баси техната мама!

Сега гугълнах Universal ultra whey pro и на картинки този продукт ми излеза само в руски, полски и бразилски сайтове :(.

Абе майната му! Просто няма да повторя тази грешка.

08.01.08
16:10

From:    “Info”

To:    “*****”

<*******@***********.net>

Date:    08 Jan 2008, 05:32:47 PM
Subject:    RE: Inquiry
| That is real bro.  Happy New Year and happy gaining!
| Universal Nutrition
| |
——-Original Message——-
From: ****** [mailto:*******@***********.net]
Sent: Monday, January 07, 2008 6:46 PM
To: Info@universalnutrition.com
Subject: Inquiry
| Hello,
| Happy New Year!
| |
A couple of days ago I bought protein powder “Universal Ultra Whey Pro”
3kg/6.6lb from a local store. I’m attaching a low-resolution picture in this
email
( I can make a high-res picture if you want a better view of the label ).
I want to ask you whether this is a genuine Universal product or it is a
fake.
I reviewed the products on your official website but did not find that one.
That’s why I suspect that the powder I bought may be junk sold under your
label.
| Thank you in advance for your reply.

Мисля че това изяснява нещата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1