Отново на фитнес + въпроси

FS

02.01.08
11:05

Здравейте на всички! Аз съм на 16 години( скоро ги направих ) висок сам около 185 см тежа около 76-80 КГ някаде ходих на фитнес 1 месец и спрях каде 6-ти декември и от тогава не съм ходил защото приятелката ми си дойде ... ( през това време като не ходех в залата си тренирах в нас с гирите,коремни преси и лицеви ) та сега пак ще започна редовно да хода събрал сам 100 лв за добавки мисля да си взема това са те:
Whey Protein Шоколад - 908 гр ( 46 лева )
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=36
Creatine Monohydrate Прах - 600 гр ( 50 лева  )
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=43

Тия Стават ли ?

и така да продължа: та бях с програма за начинаещ от сайта си я бях взел и сега се чуда с каква програма да хода и се надява м да ми помогнете и с програмата ако ми кажете и как да взимам добавките ще е добре... целта ми е малко мусколи да натрупам и като се затопли ще почна с програма за чистене и кардио ... 

Търсих по чатове ( mirc ) някой да ми помогне ама не става  и за това направих темата дано да ми помогнете.Ако има нещо питайте

10X

02.01.08
12:13

Те добавките са си добре, но личното ми мнение е, че още ти е рано за тях. След още месец кръгови тренировки премини на 3 или 4-дневен сплит. Карай така ок.6-8-12 месеца, натрупай малко опит и после започни с добавките.

FS

02.01.08
13:08

Нещп друго?

08.01.08
12:33

наблегни на добър и строг хранителен режим и сменяй през няколко месеца начина на трениране. нямаш нужда от добавки.Ако имаш възможност запиши някакъв спорт аз препоръчвам боен спорт  някой вид бокс

FS

08.01.08
15:50

Еми Мерси ама баж с бокс няма се занимавам :P Макарче на скоро гледах “Rocky Balboa” и се позапалих по спорта ама не мисля да го практикувам :) Може би Баскет  :) ам с каква програма да почна а до колкото хранителния режим Гледам да не ям боклуци много и ям по полезни храни :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1