08.01.08
15:12
Здравейте.
Значи , имам следния проблем. Имам едни такива мазнини в коремната област , които независимо колко и какво правя не се махат. странно звучи , но факт. Тренирам лека атлетика (гюленца дискчета и прочие..) , фитнес (горе долу тежки тренировки) , висок съм 192-193 (варира :lol: ) тежа 100 килограма. Взимам протеин , суроватъчен , обмислям да взимам креатин. Ако някой знае как да се оттърва от тях и да дам воля на фаянса да расте :lol: моля да каже на моя тъжна милост. Мерси на всички предварително.
08.01.08
21:06
диетата е най-важната предполагам знаеш,направи си едно що годе прилично НВД използваи си пак протеин ако имаш пари добави аминокиселини вместо креатин и Л-карнитин примерно или някой фет бърнар прави кардио и нещата ще видиш как ще се получат
Еми , честно да ти кажа не искам давзимам Л карнитин , може би защото искам да го докарам по естествен път. Амино киселини.. да дам пачка ама и без тях пак ще засияе фаянс :D . Кардио.. поддържах преди обиколчици а-у , велалгометъра във фитнеса висях по 20 минути , ама напоследък съм се отдал на щангата повече. Л карнитина не съм го ползвал ама съм чувал , че супер гадно миришеш като си потренирал :( :D все пак гори калории сериозно.. верно ли ?
08.01.08
23:42
Ако ползваш л-карнитин, това не значи, че ще постигнеш успех по изкуствен път. Тези теории позалязаха вече. Спомага да изгориш калории, ако имаш правилно съобразен хранителен режим. Не очаквай да изгони мазнините от талията, независимо с какво бомбандираш тялото си.
казано от Димитър Михайлов на 08.01.08, 23:42:
Ако ползваш л-карнитин, това не значи, че ще постигнеш успех по изкуствен път. Тези теории позалязаха вече. Спомага да изгориш калории, ако имаш правилно съобразен хранителен режим. Не очаквай да изгони мазнините от талията, независимо с какво бомбандираш тялото си.
Е да , той остава да си седя у нас и да се усмихвам :D