08.01.08
22:05
моя е на Уидър от Виктори серията, синята кутия, монохидрат.
във вода със захар се опитвам да го разтворя, е, не се разтваря качествено. Даже изобщо.
Нормално ли е? само при мен ли е проблема? Да пробвам със плодов сок или нещо такова?
08.01.08
22:06
Така си е. Не се разтваря.
Креатина никога не се разтваря напълно , а обикновеният монихдрат въобще . Изсипваш лъжичката на езика и отмиваш с вода после захарта ;) .
Аз съм с Best Body Nutrition creatine monohydrat и при мен не се разтватя. Слягам 2 лъжици мед във шише, 200 мл вода и креатина и друсам. Креатина остава по стените на шишето. Сипвам още малко вода друсам и веднага пия докато не изчезе.
Хора, пробвайте с микронизиран- разтваря се напълно и не те боли стомаха, знам от личен опит.Като сложа моя в шейкър с 250мл. вода го разклащам 2-3 секунди и е напълно разтворен.
Мнението беше редактирано от The man на 11.01.08 18:32.
11.01.08
20:12
казано от GH0$T на 09.01.08, 08:21:
Креатина никога не се разтваря напълно , а обикновеният монихдрат въобще . Изсипваш лъжичката на езика и отмиваш с вода после захарта ;) .
дам и аз така правя а имало е случай дето си забравям водата на тренировката и си представи кво ми е :D да го гълташ без вода
11.01.08
21:28
казано от Mothefucker на 11.01.08, 20:12:
казано от GH0$T на 09.01.08, 08:21:
дам и аз така правя а имало е случай дето си забравям водата на тренировката и си представи кво ми е :D да го гълташ без вода
човек.. избягвай такива словосъчетания, като ” да го гълташ без вода “.. :-)
иначе вече схванах цаката със отмиването на чашата няколко пъти..
Мерси за отговорите.