Въпрос за Хранителен Режим

08.01.08
23:21

Здравейте на всички.Имам няколко въпросчета относно ХР. Значи опитвам се да си изготвя РБД диета ,сметнах си
всичко калориен баланс и си разпределих нещата като прочетох  статията за РБД.
Получиха ми се около 2360 калории и аз добавих 500 ,станаха 2860 и от всичко това като направих пресмятанията
се получи че трябва да приемам 120б.  298в. и 133м.

Та искам да попитам храни от които мога да си набавя тези мазнини, аз си мислех за фастаци ма на ден трябва
да изяждам по 300гр. фастаци и ми се струват малко мночко и мн. ще сам благодарен да чуя ваще мнения.

Сащо така искам да попитам примерно ако имам въглехидратна храна като овесените ядки тя садаржа мн. въглехирати
но сащо така садаржа и белтьк,та въпроса ми е тези 15 белтака от овеса слагам ли ги кам тези 120 дето трябва да приемам или
не ги броя.                      Благодаря предварително на всички отзова ли се!! :-)

Темата беше редактирана от SyncMaster на 08.01.08 23:23.

ZO

09.01.08
13:07

Раститиелния протеин СЕ БРОИ(отново привеждам примера с вегетарианците културисти-те ако растителния не го броят какво ще броят :lol: ).За мазнините-слагай където може зехтин,сметни си там колко мазнини ти трябват освен тези от другата храна и си ги наваксвай със зехтин(може и ядки,според мен орехите са много по-добри от фъстъците,в тях и омега-3 мазнините и ненаситените са повече,отколкото във фъстъците).

09.01.08
15:47

Според  някои хора растителния  не се броял ама аз си  го броя  таи като си има аминокиселини !!Ама все пак месото яицата  и млечните  продукти са  по добър белтък от растителния !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1