Малко помощ ! :)

07.01.08
20:02

здравеите , аз съм на 15г. и имам малък проблем !  :lol:  Проблема е следният: по принцип аз си тренитам почти всеки ден в нас и отделно тренирам кик бокс , но изкам да се оралефа малко повече,защото покрай тия новогодишни празници се отпуснах малко !!! (слабо казано) Качих 4 кг !!! Та исках да ви попитам заедно с тренировките съм решил да взимам добавки . Спрях се на Пируват , но се чудя кое ще има по-добър ефект ? Пируват или Креатин пируват ! А също така изкам да попитам ще ми навреди ли , ако пия фет бърнер ? :roll:

08.01.08
19:50

Пируватът ще ти свърши добра работа, само че трябва да се взима малко в по големи количества. И да пиеш бърнър не би трябвало да е проблем. Все пак не избързвай, само на 15 си. По добре обмисли една диетка и малко бягане или въртене на велоаргометър.

10.01.08
12:10

мерси много , а щтом бърнера няма да ми навреди (въпреки че на повечето пише да не се взимат  от лица под 18г. ) може ли да ми препоръчате някой добър , защото се оказа че  пируват няма от къде да намерия (намало по складовте за добавки) ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1