Горене на мазнини по цялото тяло

10.01.08
08:56

На 17 съм , 90 кг. От половин година ходя на фитнес и съм натрупал някаква мускулна маса но сега искам да отслабна. Препоръчайте ми някакъв фат бърнър. Колкото до диетата спрях сладкото, хляба и газираните напитки. Предложете как най бързо мога да изгоря мазнините по цялото тяло(нямам възможност да бягам всеки ден а в фитнес залата няма пътечка)

10.01.08
10:27

казано от lekor4 на 10.01.08, 08:56:

На 17 съм , 90 кг. От половин година ходя на фитнес и съм натрупал някаква мускулна маса но сега искам да отслабна. Препоръчайте ми някакъв фат бърнър. Колкото до диетата спрях сладкото, хляба и газираните напитки. Предложете как най бързо мога да изгоря мазнините по цялото тяло(нямам възможност да бягам всеки ден а в фитнес залата няма пътечка)

Спирането на сладкото, хляба и газираните напитки все още не значи хранителен режим.
Най - доброто което можеш да направиш за момента е да си изготвиш хранителен режим за изгаране на мазнини, да включиш кардио тренировки, да продължаваш със силовите тренировки и да се информираш по въпросите които ти интересуват чрез повече четене на статии и теми.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 10.01.08 10:28.

10.01.08
14:03

Скачай на въженце, като нямаш възможност да бягаш.

13.01.08
21:06

С кардио ще ускориш процеса доста.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1