09.01.08
20:37
Здравейте,въпроса ми е такъв:Остава ми 1 месец да съм 1 смяна и сутрин немога да закусвам толкова рано в 6 часа и затова закусвам в училище палачинка с шунка и кашкавал или принцеса та порблем ли е ако ям палачинка след това у нас си ям месо,готвено и др. и във фитнеса правя кардио ? От февруари месец съм 2 смяна и ще имам възможност да се изчистя и да пооформя бтв тренирам от близо 11 месеца като мин.пролет свалих от 78 до 62 кг сега съм 65,но нз дали да свалям
09.01.08
22:19
Предлагам ти тази статия за още идейки какво да хапваш.
има много по добри варианти за закуска,не мисля че мазната палачинка е много полезна,особено ако е с конфитюр,земи си 1 овесени ядки-бързо,лесно,вкусно,полезно.Успех
Мерси за статията,но аз все още не съм 2 смянаа след 2 седмици ще съм.Овесените ядки си ги хапвам редовно,но сега тъй като ставам в 6 за училище нямам възможност да ям вкъщи овесени и датова ям палачинка със шунка и кашкавал,но в никакъв случай не е мазна
10.01.08
18:16
Аз като съм първа смяна пътят до училище ми е 20 минутки и за толкова горе-долу се оправям. Всяка вечер слагам да си варя яйца и докато се сварят си правя овесените ядки. Сутринта ставам в 6:20, хапвам, оправям се и съм на даскало. След това там към 10 и нещо хапвам 600 мл мляко(кисело обезмаслено) или със ядки(50-80 гр.), или със банан, или със питка пълнозърнест хляб и после като се прибера хапвам и след час, час и нещо съм на трен. След това ... както си ядеш
Мнението беше редактирано от difference на 10.01.08 18:18.