Сутрин - Палачинка

09.01.08
20:37

Здравейте,въпроса ми е такъв:Остава ми 1 месец да съм 1 смяна и сутрин немога да закусвам толкова рано в 6 часа и затова закусвам в училище палачинка с шунка и кашкавал или принцеса та порблем ли е ако ям палачинка след това у нас си ям месо,готвено и др. и във фитнеса правя кардио ? От февруари месец съм 2 смяна и ще имам възможност да се изчистя и да пооформя бтв тренирам от близо 11 месеца като мин.пролет свалих от 78 до 62 кг сега съм 65,но нз дали да свалям

Предлагам ти тази статия за още идейки какво да хапваш.

10.01.08
10:29

има много по добри варианти за закуска,не мисля че мазната палачинка е много полезна,особено ако е с конфитюр,земи си 1 овесени ядки-бързо,лесно,вкусно,полезно.Успех

10.01.08
11:15

Мерси за статията,но аз все още не съм 2 смянаа след 2 седмици ще съм.Овесените ядки си ги хапвам редовно,но сега тъй като ставам в 6 за училище нямам възможност да ям вкъщи овесени и датова ям палачинка със шунка и кашкавал,но в никакъв случай не е мазна

10.01.08
18:16

Аз като съм първа смяна пътят до училище ми е 20 минутки и за толкова горе-долу се оправям. Всяка вечер слагам да си варя яйца и докато се сварят си правя овесените ядки. Сутринта ставам в 6:20, хапвам, оправям се и съм на даскало. След това там към 10 и нещо хапвам 600 мл мляко(кисело обезмаслено) или със ядки(50-80 гр.), или със банан, или със питка пълнозърнест хляб и после като се прибера хапвам и след час, час и нещо съм на трен. След това ... както си ядеш

Мнението беше редактирано от difference на 10.01.08 18:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1