Съветче...

10.01.08
23:14

Значи на 16 години съм,висок съм 182см и тежа 65 кг.Опитвам се от сигурно 2 години да покача тегло,но не успявам(а ям свичко и по много)Преди време тренирах малко повече от половин година фитнес и успях да стигна до 70-72кг,но след това дойде лятото и спрях да ходя.Сега започнах пак,но просто не виждам смисал да ходя при положение,че не успявам да постигна нищо и виждам как другите за някакви си 3,4 месеца стават това,което аз искам да съм.Нямам никакви изкривявания,здравословни проблеми,енергичен съм,всичко ми е наред.Искам просто да покача килца,да тренирам и да направя едно по-добро телце(гърди,рамена,ръце,гръб,коремче).Знам,че мога да го постигна-костите ми са създадени за това.Абе надявам се,че разбирате горе долу какво мога да постигна при размерите си(смисал такъв,че можете да добиете представа какво ми трябва).Ако някой случайно прочете темата и може да ме посъветва просто да го направи,ще съм благодарен....И да попитам нещо-Цигарите имат ли някаква роля в неуспеха?
ПС.И моля ви не казвайте сега,че именно цигарите ми пречат :)

11.01.08
00:15

Това че ядеш от всичко не ти гарантира нищо трябва да ядеш от правилните храни по много и да тренираш тежко с базови упражнения, цигарите вредят да... чети какво пише на етикета не е случайно.

11.01.08
09:15

Вземи си хранителни добавки. На този ръст и тези кила е ясно, че си ектоморф и вдигането на кила не ти е силата. Ако ти е за едното тяло, ходи кажи на магазинера - “искам за маса” и си готов. На информацията, която си дал, това може да ти се каже.

И не, цигарите не са основната причина за неуспеха ти във фитнеса, за това пък в бъдеще ще ти се споменават все по-често като точно такава причина.

MA

11.01.08
09:31

OMG! това “телце” според тебе за колко време мислиш че ще го направиш и после като спреш да тренираш, щото виждам че не ти е в кръвта тоя спорт(ти си от тия дето искат за 2-3 месеца да направят”телце” за плажа за лятото са ми ясни...такива са колкото щеш)..ако си решил да го правиш така, по-добре въобще не почвай...ще качиш..после като спреш ще свалиш и няма да има смисъл...
П С: Не ме разбирай погрешно...просто човече ако не те влече и не т иидва от вътре...по-добре не го прави..ще си загубиш само времето...Успех!

11.01.08
10:02

Ами всъщност нито съм казал,че ми трябва тяло за морето,нито пък,че не ме влече фитнеса.Мин.год. спрях да ходя първо защото свърши даскалото и не се задържах в града и второ защото и след 8 месеца нямаше особен ефект.Който не ме е разбрал правилно фитнеса като спорт ми харесва страшно много,просто ме интересува покачването на маса и като цяло храненето!!!Едно е човек да е нисък,набит и за половин година да стане супер корав и друго е да е като мен да не успява толкова лесно.Аз ако си виждах резултата от трениране невреме нямаше да се обръщам към вас!Тааа да обобщя:Пуснах темата защото се занимавам с фитнес(и ми харесва да го правя),но явно за моя тип тяло се изисква по-специално усилие или каквото и да е.Исках да ми дадете съвет от личен опит защото всичко това,което чета в сайта ми се струва космическо(диети,броене на калории и тн).И не смятам да прибягвам към добавки(поне не и ако има друг начин).

11.01.08
13:43

Српи цигарите и ще качиш килограми, аз качих 17кг, ако трябва да съм откровен. Както и да е... и ти не знаеш какво искаш, хем искаш да качиш хем не слушаш какво ти се пише. Както ти е написал Alkorin - ядене, ама от определени храни. Прочети тези статии и ще се просветлиш относно някой работи:
http://www.bb-team.org/articles/диети/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1