Hydroxycut hardcore

KY

02.10.07
09:06

Здравейте,
аз съм жена на 27 год. и имам да свалям доста кг.,през последната година с много фитнес и тичане махнах 25 кг.,но имам горе долу още толкова излишни, напоследък нещата се закучиха и кантара не мърда.Искам да си взема някакъв фет барнър.Препоръчаха ми Hydroxycut hardcore.Обаче прочетох тук там за страничните ефекти от него ,също и ,че не се препоръчва много за жени.Някои ползвал ли го е?Наистина ли има странични ефекти?
Благодаря предварително:)
става въпрос за това:  http://www.muscletech.com/products/hydroxycut_hardcore/faq_suppfacts.shtml

Темата беше редактирана от emzo на 12.01.08 11:35.

02.10.07
09:29

Принципно няма кой знае какво вътре, че да не се препоръчва за жена.
Съставките, които може да са проблемни са:
-кофеин
-йохимбин

Така или иначе такива продукти се започват с 1/2 или по малко от предписания serving.

p.s. вътре има някаква червена боя, която:
Makes my shit RED ! -  в буквалния смисъл.

FZ

02.10.07
11:24

казано от kyky на 02.10.07, 09:06:

Здравейте,
аз съм жена на 27 год. и имам да свалям доста кг.,през последната година с много фитнес и тичане махнах 25 кг.,но имам горе долу още толкова излишни, напоследък нещата се закучиха и кантара не мърда.Искам да си взема някакъв фет барнър.Препоръчаха ми Hydroxycut hardcore.Обаче прочетох тук там за страничните ефекти от него ,също и ,че не се препоръчва много за жени.Някои ползвал ли го е?Наистина ли има странични ефекти?
Благодаря предварително:)
става въпрос за това:  http://www.muscletech.com/products/hydroxycut_hardcore/faq_suppfacts.shtml

Предлагам ти да си избереш един от тези двата

http://www.bodybuilding.com/store/mt/hydroxycf.html
http://www.bodybuilding.com/store/pl/cuts2.html

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 02.10.07 11:28.

KY

31.10.07
06:02

казано от emzo на 02.10.07, 09:29:

p.s. вътре има някаква червена боя, която:
Makes my shit RED ! -  в буквалния смисъл.

От една седмица го пия и няма такъв страничен ефект.
Като го свърша ще докладвам за ефекта

31.10.07
10:12

Супер, ще чакаме да споделиш впечатления.

03.12.07
23:12

Някакъв update ще направиш ли  комбинираш ли го с нещо или само бърнър,питам защото и аз го почнах от 2 дена та малко съвет от патило няма да откажа

KY

10.01.08
10:20

Извинявам се че пиша чак сега ,но забравих че бях обещала.
При мен не подейства ,признавам ,че диетата ми не беше то най-стриктните,но тренирам 6 дни в седмицата,правя много кардио.Ефект- нула.Може би при всеки действа различно,едно момче от фитнеса го пи успоредно с мен,тренираше рядко,не беше на диета и каза ,че е смъкнал 5 кг.,колко е истина не знам.
Миналата година пих Липо-6 и останах много доволна.Яд ме е ,че си дадох парите само,но поне опитах.Повече няма се излъжа.
MEADOW не съм го комбинирала с нищо,пих само него.Ти сигурно си го свършил вече,при теб как беше?
Успех на всички

11.01.08
02:44

Аз сам на половината от цикъла,при мен влиянието е убива желанието за ядене и яко сърцепляс,видимо близо 4см от талията след като тренирам 7дена в седмицата.Втората половина започнах заедно с Амино4800 и Л_карнитин течния на НАУ и някак си започвам да се чувствам по-добре от колкото първия месец,засерга се покрива с моите очаквания изчистване на макс без голяма загуба на мускаулна маса.Целта е още 4см на талията нишо повече надявам се да постигна резултат,Това е засега као не забравя ще пиа след месец отново относно Harcore-a но от сега предупреждавам не е майтап работа пурвите дни може човек да полудее от тези хапове

11.01.08
10:18

Kakto при повечето продукти на пазара - при едни действа, при други - не.
Има и още нещо - няма как да действа ако диетата не е, както трябва.Това си е златно правило.

@MEADOW - гледай да не забравиш да напишеш някой ред ;)

12.01.08
10:56

казано от MEADOW на 11.01.08, 02:44:

Аз сам на половината от цикъла,при мен влиянието е убива желанието за ядене и яко сърцепляс,видимо близо 4см от талията след като тренирам 7дена в седмицата.Втората половина започнах заедно с Амино4800 и Л_карнитин течния на НАУ и някак си започвам да се чувствам по-добре от колкото първия месец,засерга се покрива с моите очаквания изчистване на макс без голяма загуба на мускаулна маса.Целта е още 4см на талията нишо повече надявам се да постигна резултат,Това е засега као не забравя ще пиа след месец отново относно Harcore-a но от сега предупреждавам не е майтап работа пурвите дни може човек да полудее от тези хапове

това сърцебиене от какво точно ти се появи? и какво ще рече “първите дни” :) да разбирам ли, че след това преминава като ефект.
щото аз пък пия от 2 седмици fyre+spice и първо взе да ми се замайва главата, от 2-3 дни получих и аз такова сърцебиене, уплаших се и ги спрях.
да не вземе да стане като при оная приказка - “моето магаре тъкмо свикна да не яде, и умря” :)
щото малко кофти звучи сам да се набутваш и да си прецакваш сърцето

12.01.08
11:06

Аз пък да попитам как започна да ги пиеш fyre + spyce ?
Има един израз - gaining tolerance.За човек, който не е приемал такива неща това е задължително !

Сърцебиенето идва от комбинацията кофеин + йохимбин.
Замайването може да идва от малко въглехидрати или от завишено кръвно налягане, точно заради посочената по-горе комбинация.

12.01.08
11:22

пих 2 дни само spice след това вкарах и fyre
пича от синтрас който ми ги прати каза да се взимат 2х2 по два пъти на ден.
а сърцебиенето го получихпреди около 3-4 дни. първо помислих че съм се преуморил от карането на колело, но продължи и на следващия ден и затова ги спрях. нямам идея до колко безобиден може да бъде подобен ефект.

22.01.08
21:17

Едно питане имам наммират ми се 6-7 блистера трибестан как ще се отрази с приема на Хардкора + Л-Карнитин+Дайматайз 4800?

22.01.08
21:37

Не виждам проблем.Ако си от доста време на диета, трибестана ще ти възстанови нивата на собствен тестостерон.

Само положително ще ти се отрази.

22.01.08
22:26

казано от MEADOW на 22.01.08, 21:17:

Едно питане имам наммират ми се 6-7 блистера трибестан как ще се отрази с приема на Хардкора + Л-Карнитин+Дайматайз 4800?

как да ти се отрази, най-много “да вдигнеш самолета” :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1