10.01.08
22:07
ПОНЕДЕЛНИК
закуска - Кафе или чай, активия
обяд - 2 варени яйца + малко сирене + зеленчук
следобедна закуска - Два плода по избор
вечеря - Пил. Филе + зеленчук
ВТОРНИК
обяд - 100 гр. Шунка + малко сирене + зеленчук
вечеря - 2 варени картофа + малко сирене + зеленчук
СРЯДА
обяд - Голяма салата + малко сирене + 1 филия хляб
вечеря - Риба на скара + зеленчук
ЧЕТВЪРТЪК
обяд - 2 варени яйця + малко сирене + зеленчук
ПЕТЪК
обяд - 100 гр. Шунка + малко сирене + зеленчук
СЪБОТА
обяд - Голяма салата + малко сирене + 1 филия хляб
вечеря - 2 варени картофа + малко сирене + зеленчук
Забележки
1. Придържайте се към равенството пил. филе = св. черен дроб = печена риба = св. бон филе = шунка = телешка пържола
2. Закуската да се приема до 30 мин. след ставане
3. Храненията да са през 3 ½ - 4 часа
4. Преди всяко хранене да се изпива по 1-2 чаши вода
5. Добавки /пият се преди храненето/
- сутрин – вит. А, невробекс, вит. С
- обяд – невробекс
- вечер вит. Е, минерали.
Н ЕДЕЛЯ – свободен ден – може да се яде колкото и каквото си пожелаете
Разбирам, че си момиче, но това си е чист глад.
Плюс това ако коренно не си промениш хранителните навици, проблема на повечето диети от този тип е, че имат начало и край. А след точно токива диети се наблюдава така наречения йо-йо ефект...
Ами не е добре :) ама щом така си решила.
Витамините - сутрин със закуската.
Аз не съм привърженик на наливането с вода, пия като съм жаден.
Здравей!
Принципно е малко яденето, но щом питаш значи вече си решила да я почваш тази диета... :)
Сложи плодовете сутринта и не ги яж веднага или след 30 минути, ами изчакай тялото ти да се събуди малко. Киселото мляко яж следобед, при което не е задължително да е “Активия” само. Може и всякакво, дори е препоръчително да е някакво евтино. Или го замести с извара.
Тоя Неуробекс, предполагам трябва да запълни липсващите Б-та, но този на българския пазар е пълен боклук. Намери нещо по-добро, някой поливитаминен препарат. А вместо вит А и Е, вземай направо Геритамин - по 1-2 на ден. Косата и кожата стават блестящи!
Вода пий, когато ти се пие. И аз съм против наливането.
Според мен закуската трябва да е малко по-стабилна - хляб Бонус + пуешко филе + Плод или мюсли/овесени ядки с кисело мляко. Аз на тая Активия вяра нямам - леко си спада към джънк фуд-а! Иначе останалото е ок.
Когато разбрах, че съм бременна отидох на диетолог.
Той ми състави хранителен режим почти като този.
Надвишавах порциона съвсем малко /може би заради плода/.
Родих с 2кг. по-малко от тези при започването- здраво дете.
В моя режим имаше много риба и никакви яйца.
Диетата ти дава всичко нужно и балансирано.
Имах доста енергия.
В момента се подлагам отново в комбинация с малко упражнения и описаните витамини.
Храненето е начин на живот,свикнеш ли веднъж да балансираш храната започваш да се чудиш как си преяждал с мусака,гювеч и други подобни комбинации.
Признавам, че попрекалих по празнеците, но веднъж вече съм видяла ефекта, а и етрудно само първите 3 дни.
Имам да сваля още 5кг. Малко съм против честата консумация на яйца, но ти както решиш.
Подозирам, че описаната диета е съставена от моя дитолог.Такаче даваи.
Витамините са много важни и има значение количеството витамин С.
Провери си и процента на мазнините в тялото,защото може да отслабнеш, но пак да не е добре.
Ефект се постига бавно, но трайно, а това е най важното.
Успех. :)
16.01.08
00:22
Само като прочетох в какво се състои храненето в понеделник и се хванах за главата.
Хора, прочетете малко повече за НВД, теми бол...
Относно диетата - това си е зверски глад ! :)
16.01.08
07:06
казано от nadlen78 на 15.01.08, 20:18:
Когато разбрах, че съм бременна отидох на диетолог.Той ми състави хранителен режим почти като този.Надвишавах порциона съвсем малко /може би заради плода/.Родих с 2кг. по-малко от тези при започването- здраво дете.В моя режим имаше много риба и никакви яйца.Диетата ти дава всичко нужно и балансирано.Имах доста енергия.В момента се подлагам отново в комбинация с малко упражнения и описаните витамини.Храненето е начин на живот,свикнеш ли веднъж да балансираш храната започваш да се чудиш как си преяждал с мусака,гювеч и други подобни комбинации.Признавам, че попрекалих по празнеците, но веднъж вече съм видяла ефекта, а и етрудно само първите 3 дни.Имам да сваля още 5кг. Малко съм против честата консумация на яйца, но ти както решиш.Подозирам, че описаната диета е съставена от моя дитолог.Такаче даваи.Витамините са много важни и има значение количеството витамин С.Провери си и процента на мазнините в тялото,защото може да отслабнеш, но пак да не е добре.Ефект се постига бавно, но трайно, а това е най важното.Успех. :)
Всички сте против консумацията на яица ама никои не казва защо!!