Трибестан

DI

10.01.08
19:41

Мисля да си зема трибестан. Четох , че забързвал усвояването на белтъци , въглехидрати и т.н ... разбрах , че също така помагал да “дигнеш” самолета хах ... та дали има няква опасност от обратното , нещо да ми се повреди ... “самолета” ... НА 18 СЪМ !

FZ

10.01.08
19:49

казано от DiaVolLo на 10.01.08, 19:41:

Мисля да си зема трибестан. Четох , че забързвал усвояването на белтъци , въглехидрати и т.н ... разбрах , че също така помагал да “дигнеш” самолета хах ... та дали има няква опасност от обратното , нещо да ми се повреди ... “самолета” ... НА 18 СЪМ !

Да ти кажа на твоята възраст не мисля че ще имаш някаква файда от трибестана в смисъл ,ако имаш някакви очаквания за по добро покачване на м. маса  :coolsmile:

10.01.08
21:53

Вземи си но не прекалявай с дозите мисля че не вреди то е на билкова основа :) пии и креатин заедно с него.Ако можеш си вземи от трибестана на фирма Optimum Nutrition аз съм го пробвал и ми хареса.И въобще от тая фирма съм много доволен освен трибестана съм вземал и креатин и глутамин на Optimum Nutrition.

Мнението беше редактирано от Svirepiq на 10.01.08 21:54.

11.01.08
10:23

Моето скромно мнение е, че е безсмислено на тази възраст.
Аз го пих на 24г. даже единия прием беше на 2ия месец от диета за чистене, когато се предполага, че собствените нива на тестостерон падат и никакъв ефект откъм сила или възстановяване.Само дето сутрин самолета беше излетял :D

На тази възраст - ZMA.

DI

11.01.08
11:39

Значи да не зимам трибестан засега така ли ?

... А с ZMA не сам запознат много. Четох , че било няква добавка , но има ли я по магазините ?

11.01.08
14:51

Земи си,ще останеш доволен.Няма нищо,че си на 17.Няма да ти навреди.

12.01.08
08:20

Хахаха,внимавай момче!С тоя трибестан самолета постоянно ще фърчи във въздуха.Много  мацки ще искат да се повозят и може да го пренатовариш.Да не се счупи самолета.
Не вземай повече от препоръчаната доза.Можеш първо да измериш хормона.Ако е висок няма смисъл да го вдигаш още.

12.01.08
09:11

Как може да си измерим хормона ? :О

12.01.08
09:28

Ами отиваш в частна лаборатория и го измерваш.Вземат ти кръв от вена на ръката.След 5-6 часа най-късно резултата е готов.Добрите лаборатории ти дават резултата в хартиен плик с написани на фиша горна и долна граница на хормона.За да е обективно изследването е добре да не си тренирал предния ден,да не си вземал добавки и особено прохормони-трибестан и други.Сутринта е добре да не се пие вода.Концентрацията се определя по-несигурно и резултата не е толкова точен.Струва малко скъпичко.Първо се търси лаборатория.Не всички изследват хормони,само по-добрите лаборатории.

DI

12.01.08
11:46

казано от DiaVolLo на 11.01.08, 11:39:

... А с ZMA не сам запознат много. Четох , че било няква добавка , но има ли я по магазините ?

12.01.08
11:52

ZMA - Цинк Монометионин Аспартат.
Цинк, магнезий и витамин В6
http://www.bb-team.org/faq/705/
http://www.bb-team.org/articles/826

DI

13.01.08
13:21

Утре ще пребегам до магазина на Димитар Димитров в Младост за ZMA , но неискам да се изложа нещо :D , та кво да кажа ” Има ли ЗЕ МЕ А ”  така ли :D

13.01.08
13:44

:)
Да и ако те изгледат като ....... кажи просто:
Цинк, магнезий и витамин В6

DI

13.01.08
14:18

оки мерси ;)

DI

15.01.08
13:34

Няма смисъл да пускам нова тема затова тук пиша...

Зех си ZMA на Nutrition 60 капсули , но на капачката пише “Начин на употреба: преди и след тренировка” а от страни  пише на английски ” Recommended Use :  Take 1-2 caps. / day BEFORE GOING TO BED , аз го разбирам като 1-2 капсули преди лягане ??? Та кога да го пия ?!

15.01.08
13:50

1-2 kaps преди лягане.

DI

15.01.08
13:52

Преди и след тренировка да не зимам така ли ?
А грешно ли ще е ако права така ... 2 капсули преди лягане и една сутрин на гладно ?
И още един въпрос ... колко време преди лягане да ги зема има ли значение или ?

Мнението беше редактирано от DiaVolLo на 15.01.08 14:18.

15.01.08
14:28

Уфф, вземи изчети темите за ЗМА, виж етикетите на няколко продукта в бб.ком и сам ще си отговориш.
Айде от мен да мине:
1 сървинг(на етикета пише на колко капсули се равнява) 30-40мин преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1