Какво ям и брат ми

11.01.08
14:08

Хора брат ми е маниак на тема фитнес и здравословно хранене яде по 6-7 пъти на ден само яйца ориз и такива. Пък аз си ям вси4ко по всяко време и брата като ме види да ям вафла или шоколад или нещо пържено почва да ми се сърди и да не ми говори. Нормално ли е това, пък и на всичкото отгоре не е някой корав и много мускулест ами си е слабичак, пък тренира от 5 години като последните 3 от тях се храни по този начиня и няма нмикакъв видим ефект върху него

11.01.08
14:50

Мое да е от ония  слабите  плейбоичета дето гледат  да са все с много малко мазнини за да  има се  виждат малките  мусколи!! Иначе отношението му е глупаво таи като никои не  е длъжен да яде като него !!

11.01.08
14:52

Това са изкривявания, но да ти кажа полезни са според мен. Не трябва да се отива до крайности, но бих казал, че по този начин даже ти помага да отсееш полезното от вредното. Съвсем между другото пърженото ама за нищо не ти е от полза!

11.01.08
17:37

аз не искам да ми е полезно, ада ми е вкусно и готино. Аз си тренирам и не ми се лепи тай че от такива отбягвания на храни кое полезно и кое вредно то си зависи от човека, но най важното е да ти е готино и да се забавляваш а не да се напрягаш колко изядох днес колко е часа че да ям паки някви таки. Ям когато ми се яде

11.01.08
17:45

...и каква е идеята на темата ти?

11.01.08
17:47

казано от Стоянчо на 11.01.08, 17:45:

...и каква е идеята на темата ти?

Това е уместен въпрос.

MO

11.01.08
20:07

казано от Wrestling_pro на 11.01.08, 14:50:

Мое да е от ония  слабите  плейбоичета дето гледат  да са все с много малко мазнини за да  има се  виждат малките  мусколи!! Иначе отношението му е глупаво таи като никои не  е длъжен да яде като него !!

аз им викам фешънчета :D :D много ме дразнят  ама 5 години да тренираш и да си слаб тва не мога да го повярвам а може да ти се сърди щото го дразниш че и на него му се яде такова

Мнението беше редактирано от Mothefucker на 11.01.08 20:07.

11.01.08
21:08

казано от Mothefucker на 11.01.08, 20:07:

казано от Wrestling_pro на 11.01.08, 14:50:

аз им викам фешънчета :D :D много ме дразнят  ама 5 години да тренираш и да си слаб тва не мога да го повярвам а може да ти се сърди щото го дразниш че и на него му се яде такова

Точно за тва  говора  много се дразна на разни които са  адски  хилави и не  искат да качат маса а искат  релеф само !! Е да ама  то е мега  смешно само релеф  не говора  за няква огромна  маса а за няква горе долу нормална физика например  75 кила на 175 да се  стемиш да постигнеш !!

MO

12.01.08
08:37

и чак се надуват :D

12.01.08
10:38

Да  и пълнят  Vboxa с техни клипове  и си мислят за ебати  мъжете !!

12.01.08
12:07

Кой пък ви кара да ги гледате...
Ние тук да не сме психолози, питай го с две думи какъв му е проблемът и ще ти каже... Може да изглеждаш по-добре от него и той за това да се дразни. Може да е разбрал, че е осиновен или че е с различна сексуална ориентация... Това е форум за бб и здравословно хранене, а не teenproblem.com…. Айде нема нужда. Съжалявам, ако съм бил малко краен.

12.01.08
12:35

казано от Flask на 12.01.08, 12:07:

Кой пък ви кара да ги гледате...
Ние тук да не сме психолози, питай го с две думи какъв му е проблемът и ще ти каже... Може да изглеждаш по-добре от него и той за това да се дразни. Може да е разбрал, че е осиновен или че е с различна сексуална ориентация... Това е форум за бб и здравословно хранене, а не teenproblem.com…. Айде нема нужда. Съжалявам, ако съм бил малко краен.

Съгласен съм с теб, всеки има право да изглежда както си поиска. Тази тема обаче е лишена от всякакъв смисъл и съвсем спокойно може да се приключи с нея.

ВН

12.01.08
14:43

Готина тема, я и аз да се включа. :) Толкоз.
ПП: Формулирайте темата и заглавието, моля! :)

14.01.08
19:51

Къв смизъл търсите бе момци. Стига сте го търсили тоя смисъл

14.01.08
23:08

казано от freddi на 14.01.08, 19:51:

Къв смизъл търсите бе момци. Стига сте го търсили тоя смисъл

Ами пич, кво се жалваш като няма смисъл?!

FZ

15.01.08
10:15

Щом 5 години ходи на фитнес и изглежда все едно не е влизал в зала , сигурно е от тея дето ходят само за да се разходят до залата и да се видят с приятели .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1