20.12.04
14:22
Това е тема, предназначена за изразяване на мнения и коментари за снимките, поствани от потребителите на форума в тема “Вашите снимки”.
Моля, коментарите в тази тема да бъдат единствено по снимките.
Браво на хед хънтар за постигнатото! Явно има генетично големи и силни гърди и за него темата ‘кои са ви генетично силните мускули” е ясна каточели.
по-здрави
20.12.04
15:36
Е още съм далече от това което сте постигнали ти Дзвера и Марто.
21.12.04
01:39
:idea: Имам предложение :arrow: снимките които пускаме в новата тема да са свързани с форума като цяло т.е. да се показват някакви мускули ( примерно гол до кръста :wink: ) за да има в/у какво да се коментира. Все пак е Body Building Team a ne Body Fashion Team 8) (или форум за запознанства :P ) . Това е просто предложение за въвеждане на ново правило за снимките, нищо повече, някой да не се засегне :)
21.12.04
01:49
Ами аз гол сам се сложил
казвайте как ви се вижда, всъщност никога не съм искал да ставам голям , гледам горе долу целогодишно да изглеждам така
DichoN5, ако добавим и това правило, ше има 3 снимки на кръст =)
нека се натрупат повече снимки пък, когато има достатъчно “голи”, ще split-нем темата на 2 части - голи и облечени =)
(все пак е интересно как изглеждат хората, с които провеждат толкова разговори онлайн, затова, нека има всякакви за сега)
DichoN5, постни и ти де =)
аз гол по-рано от юни няма да се покажа (смятай колко часа кардио ме чакат до тогава :) )
21.12.04
02:44
DJ MADMAN, браво! Много добре изглеждаш! Давай все така... Момчета, защо с дрехи се снимате? Стегнете нещо поне, да има какво да се каже след това...
21.12.04
11:01
[quote author=“Leo”]DichoN5, ако добавим и това правило, ше има 3 снимки на кръст =)
нека се натрупат повече снимки пък, когато има достатъчно “голи”, ще split-нем темата на 2 части - голи и облечени =)
(все пак е интересно как изглеждат хората, с които провеждат толкова разговори онлайн, затова, нека има всякакви за сега)
DichoN5, постни и ти де =)
аз гол по-рано от юни няма да се покажа (смятай колко часа кардио ме чакат до тогава :) )
И това е добър вариант :) . Скоро предполагам ще се натрупат 8) . Аз се въздържам да слагам снимки(нямам хубави), но щом сте казали и аз ще да постна :wink:
21.12.04
11:16
Е без дрехи то ще стане бб-playgirl. Кой с каквото иска да се снима - то когато има какво да се покаже и през дрехите се вижда.
Малко офтопик:
Аве, Емо, в горната (parent) директория на тази, която си пуснал със снимките има една много интересна снимка =)
http://free.data.bg/icebreaker/Temp/morenceto.jpg
би ли дал повече инфо за тази снимка =)
head_hunter написа:
Е още съм далече от това което сте постигнали ти Дзвера и Марто.
Благодаря на Хед Хънтър за изказването, но съвестта ме задължава да напиша следното: Не зная как си си направил изводите, но искам да кажа, че постигнатото от Марто хич, ама хич не е много. Дори бих определил постиженията като смехотворни :lol: . И това е резултат от многобройните експерименти, които съм правил със себе си , за да изпитам различните тренировъчни методики и хранителни режими. Просто целта ми винаги е била да имам сериозни познания за процеса на трениране (от опит). Вследствие на това, не мога да се похваля с постигането на някакви значими резултати. Такава е истината.
От друга страна, понеже се поуморих от експеримени, а и организмът ми “отказа” да търпи “просотийте ми” :D , от около 60 дни започнах да тренирам за резултати. И смятам това да продължи (да смеживи и здрави) около година. Тогава вече, може би ще мога да се похваля с нещо. (с други думи - да реализираме наученото). Все пак благодаря за добрите думи.
ПС - Не съм качвал снимки, защото си нямам никаква идея как става това. Ако някой може да ми обясни (ама подробно, като за индианци), ще бъда благодарен.
Поздрави на всички!
21.12.04
13:47
[quote author=“head_hunter”]Е без дрехи то ще стане бб-playgirl. Кой с каквото иска да се снима - то когато има какво да се покаже и през дрехите се вижда.
Еми аз лично не съм виждал културист да позира с дрехи ( все пак без дрехи се вижда лелеф, който не всеки го има :wink: ). Ако смяташ, че ще стане play girl хубаво, ама аз пак си оставам на мнението, че така е по-добре( по се вписваме в картинката така да се каже ). Като се натрупат снимки ще се направи нова тема и готово( въпреки че ако от сега се постави това правило, ще можем по обстойно да ги коментираме)...
21.12.04
13:51
Съжалявам че повечето от линковете със снимки които сте дали не се отварят от чужбина, бих искал и аз да ви видя, аз имам доста снимки от тразлични мои форми хахах , ама не знам и аз как става че да ги кача в нета
ако имате снимките сканирани на харда, единственото, което трябва да направите е:
да се регистрирате тук: http://photobucket.com/register.php
после, кликвате BROWSE, избирате снимка от харда и натискате SUBMIT
така ще я качите на сървъра на http://photobucket.com/
когато е качена, тя ще се появи на страницата, а под нея ще е изписан адресът й
копирате го и го пействате в темата за снимките =)
чакаме още снимки :)
21.12.04
15:13
В понеделник с Ванишър ще се разпишеме със снимки от залата в която тренираме.
[quote author=“head_hunter”]В понеделник с Ванишър ще се разпишеме със снимки от залата в която тренираме.
С нетърпение ще ги чакам. :)
DichoN5 подари ми фотоапарат и ще пратя колкото искаш голи снимки. :wink: :D
Leo, това са БГ мутри. :lol: (тая снимка е качена като майтап де, имаше и смешен текст отдолу...Иначе персонажите са си реални. :) )
[quote author=“head_hunter”]В понеделник с Ванишър ще се разпишеме със снимки от залата в която тренираме.
не беше ли събота или пак не съм дочул нещо?
22.12.04
01:02
djgorgio_Astor e моя идол! :lol:
22.12.04
02:05
[quote author=“Mr_Muskul”]
DichoN5 подари ми фотоапарат и ще пратя колкото искаш голи снимки. :wink: :D
Еми то и аз нямам, тук говорим за тези които ще качваме за напред... да са с културистичен характер :wink: . Аз февруари месец ще кача снимки, когато се пооправя от празниците и от алкохолния делириум :lol: . ще помоля някой с цифрова камера да ме снима във фитнеса :P
22.12.04
21:07
djgorgio_Astor нечовек си батка :)
[quote author=“largozol”]djgorgio_Astor e моя идол! :lol:
[quote author=“murder”]djgorgio_Astor нечовек си батка
Мерси много пичове ако искате и други тренировки ще постна
[quote author=“Leo”]Малко офтопик:
Аве, Емо, в горната (parent) директория на тази, която си пуснал със снимките има една много интересна снимка =)
http://free.data.bg/icebreaker/Temp/morenceto.jpg
би ли дал повече инфо за тази снимка =)
Незнам братле. Не съм ги качвал аз ,а някав приятел на арт оф пейн.
по-здрави и успех и мноо яки снимки качихте
23.12.04
02:08
djgorgio_Astor, приятелю, ти си ГИГА-МЕГА-ЯК! Явно можеш да ме вдигаш към 8 пъти за бицепс?! :lol: Браво!
Петко К, братле имаш невероятно (задно) рамо!... (и гръб и гърди де, но най-ме кефи рамото...) казвай колко дълъг ти беше опита и с какво си се тровил :D
а за djorgio няма какво повече да се каже - всички казаха: Браво!
btw, снимките, които ще се постват юли и август ще са доста интересни =)
[quote author=“Leo”]Петко К, братле имаш невероятно (задно) рамо!... (и гръб и гърди де, но най-ме кефи рамото...) казвай колко дълъг ти беше опита и с какво си се тровил :D
Как успя да различиш задното ми рамо на тези снимки не знам :) 8) Не знам и какво толкова му е хубавото, явно съм уцелил осветлението, на живо изглеждам не толкова добре :)
Стажът ми е голям, но с много прекъсвания. Но последните две години почти без прекъсване тренирам, преди това две години не тренирах, преди това около година и нещо, преди това казарма (1 год.) отново без тренировки и преди казармата пак около година. Общо са 5 години (8 със прекъсванията), но сам се сещаш, че при прекъсванията съм губил доста, и после съм възстановявал ;)
Тровил съм се с водка :), но ти явно питаш за стероиди и други подобни. Никога не съм ги взимал, нямах (и сега нямам) нито средства, нито желание да пробвам стероиди, пък и целите ми са други.
Протеини (и изобщо някакви добавки) взимам от два - три месеца, и то рядко. Досега съм изпил около 2 кг (Нутрим, млечно - яйчен). Преди това не съм взимал добавки (аз пари за ядене нямах :)). 100 грама креатин ги мъча вече 2 месеца, и още има в кутийката, взех го за проба само. Това е скромния ми опит с добавките.
23.12.04
04:51
Айде дайте някакъв коментар и за мене(добър или лош но да е искрен),за 5 месеца добри ли са резултатите?
пс.Петко К браво добре си се постарал :)
ми, Петко, ето тук изглежда доста добре рамото http://store2.data.bg/strengh/3.jpg
Някои знае ли,зашто не мога да отварям тия снимки,много ми е гадно кат не мога да видя постиженията ви,как мога да ги отворя?
[quote author=“svetlio87”]Някои знае ли,зашто не мога да отварям тия снимки,много ми е гадно кат не мога да видя постиженията ви,как мога да ги отворя?
Ако си в Германия не можеш да отваряш всички булфриита ако не си ми ги отворил мойте кажи си пощата да ти ги кача да ме видиш в реалност
23.12.04
19:26
браво дж-жоро наистина си якичък ако мога така да се изразя браво и на другите де но ти си някак си по-големичък от тях :)
23.12.04
20:07
ами и аз не мога да ги отворя
за съжаление, качете ги в тоя сайт fotobucket
там се отварят отвсякъде
23.12.04
20:42
ДА! Вместо да ги кликваш с мишката, натискай ги с десния бутон и избирай Save Target As… или Download with FlashGet (ако имаш програмата FlashGet). Така първо ще се съхраняват на харда, а после ще ги гледаш... поне така трябваше да правя и аз за повече от снимките.
[quote author=“DJ MADMAN”]ами и аз не мога да ги отворя
за съжаление, качете ги в тоя сайт fotobucket
там се отварят отвсякъде
Почвам и ги качвам там Щом четеш това вече значи съм го оправил в поста ще има инфо за ъбдейта щракни тук за да те прати в темата
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005
Направих го в друг сайт че този букет неще да ме регне
Абе Djgorgio не искам да те обиждам обаче не смяташ ли че ти трябва релеф , освен ако не гониш само сила естествено ....
[quote author=“master”]Абе Djgorgio не искам да те обиждам обаче не смяташ ли че ти трябва релеф , освен ако не гониш само сила естествено ....
Смятам ама сега съм в основен период бе човек.Ако си чел внимателно какво съм писал нямаше да пускаш глупости.След нова година мисля да почвам
П.С. Как друг не се намери да го каже това
Ае да те питам джорджио ,на колко килограма смяташ ,че можеш да постигнеш релеф примерно на 7 процента мазнина да станеш ?
по-здрави
Успях да видя само снимките на Джорджо,какво да кажа много е голям,само така даваи напред :wink: Успех
[quote author=“emil_mlo”]Ае да те питам джорджио ,на колко килограма смяташ ,че можеш да постигнеш релеф примерно на 7 процента мазнина да станеш ?
по-здрави
Ми мисля че около 120 Емо аз тази година качих доста кила 20 (не много качествено,което говори че е време за чистене) а миналата година бях 120 с доса по добър релеф.Сега след нова година смятам да почвам с ваша помощ щото тука не съм много експерт(в свалянето,без да се губи много ММ)Ще помагаш Емо.Аз имам предимно по корема мазнини иначе пак имам но малко,а тази година ме беше обхванал един мързел