10.01.08
13:38
мн странно се получи- праих ръце и си сложих 32 кг дъмбел за последна серия не ми е тежко но нямах сили направих 6 повторения и 1 момче го свали от краката ми,всичко беше ОК прибирам се към нас и се хлъзнах няколко пъти но не съм падал,прибирам се у нас и изведнъж усещам че немога да си стъпя на крака поради бодежи в ябълката,неможех да ходя 1 ден на следващия ден можех да ходя но колкото повече ходя толкова по ме боли.Не съм ходил на доктор защото неможех,а сега мисля че няма нужда.От какво мислите че се сължи това може ли да е от рязко подхлъзване и след колко време мога да се върна в залата
10.01.08
15:52
Не разбрах какво точно си правил с този дъмбел как така си правил ръце, после момчето ти го сваля от краката..само ще ти кажа че при каквато и да е не много сериозна травма на някоя става, дори и да отидеш на лекар, той ще ти каже: ” Не тренирай”..а ако може опиши по-добре какво е станало и може и да ти помогне някой...аз например имам някаква болка в колената, която имам чувството че е станала хронична и от време на време(не по време на тренировка за крака) си ме боли едното коляно, като ходя не обаче като тръгна да клякам чувствам някакво прещракване, дразнещо чувство....така че не знам....скорошно оправяне!
гледаи ся,праа кофички с тежест 1 момче сложи дъмбела малко по към колената и аз му казах да го премести щот колената ще ми се контузат напраих си повторенията и това е и чак у нас ме заболя.
Нищо не ти се разбира от обяснението. Да не говорим, че бедрена става нищо не означава. Има колянна и тазобедрена. От хлъзгания според мен най-вероятно е да се получи разтежение не проблем със ставите.
И какво е това да те боли ябълката? Къде се намира ябълката? :)