Информация за гребен тренажор

13.01.08
08:50

Здравейте!
Искам да ви помоля за един съвет. От известно време насам съм доста ангажиран и не ми остава много време за спортуване. Затова съм решил да си взема някакъв уред за вкъщи и съм се спрял на един гребен тренажор. Четох,че тези тренировки натоварват основните мускулни групи,пък и е по-евтин от разни скъпи комбинирани уреди. На 29 години съм,спортувал съм отвреме навреме,не съм дебел,отпуснат и т.н.,доскоро тренирах айкидо...Дали според вас ще има ефект ако си тренирам вкъщи на този тренажор? Като казвам ефект,имам предвид просто да поддържам някаква минимална форма,и да се чувствам добре.Защото работата не ми позволява да отделям време да ходя по зали...
Благодаря предварително! :)

13.01.08
09:40

Да, чувал съм добри отзиви от хора, които просто желаят да се чувстват добре в кожата си и са си купили гребен тренажор. По-рано имахме в залата един такъв и да ти кажа някой хора доста си го тачеха.Главно ангажира раменете и гърба, но се раздвижва цялото тяло. Ще ти дейтва тонизиращо. Не, че те отклонявам от набелязания уред, но заедно с него би могъл да си вземеш и чифт дъмбели и  малко тежести, които ще бъдат добре дошли, защото гамата на упражненията, които можеш да си правиш удома значително ще нарастне - това ще ти позволи цялостна тренировка на рамената, ръцете, гърдите (с малко условнисти, защото трябва нещо като пейка), средната част на гърба (при гребане), трапеца, може да се прави и тяга с тях (или разновидност на тягата), напади и клекове за краката... Струва си ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 09:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1