13.01.08
18:11
Извинявам се ако въпросите са ми глупави но това ме интересува... значи първият ми въпрос е след като тренирам и взимам хранителни добавки протеин и креатин мога ли да тренирам краката за релеф? и по точно да правя примерно само колело и още 1-2 упражниеня защото там не желая да качвам а да оформям докато покачвам кг в горната част на тялото си. 2-рия ми въпрос е купих си протеин PRO WHEY (PRO NUTRITION) и креатин PURE 100& Monohydrat (NUTRITION) дали са добри?? И да ми препоръчате още някакви от които сте много доволни. И какво си купувате от хранителните магазини като храни за хапване (защото за никой не е тайна че кремверши, вакумирани паржоли, луканки и въобще всякакви меса са пълни лайна) Какво мога да си купувам от магазините за да се храня когато нямам за ядене в къщи ?? Благодаря предварително на всички отговорили
13.01.08
19:40
Не можеш да качваш на едно място, а да сваляш от друго!
Подходяща храна - пилешко, телешко, риба, яйца, мляко и млечни продукти, ориз, овесени ядки, пълнозърнести храни, зеленчуци, плодове...
Мнението беше редактирано от DooM_MasteR на 13.01.08 19:43.
Като чета какво си написал си правя изводите, че си начинаещ и, ако си такъв тия добавки не са ти нужни. Прочети добре статиите из сайта и се ориентирай какво да ядеш и какво не, по колко пъти и от кои храни. От магазина си купувай млека, консерви риба тон, пилешко, яйца...
13.01.08
20:54
тренирал съм година но без да се храня много правилно и без добавки сега реших да взема, а пак просто искам да изчистя малко мазничко от краката.. за това ставаше въпрос а да продалжа да качвам горе. Също искам да питам дали в дните когато не тренирам мога да си правя лицеви опори и коремни преси в къщи или не е хубаво да товаря мускулите ?
Мнението беше редактирано от Dilyan Peykov на 13.01.08 21:19.
казано от Dilyan Peykov на 13.01.08, 20:54:
тренирал съм година но без да се храня много правилно и без добавки сега реших да взема, а пак просто искам да изчистя малко мазничко от краката.. за това ставаше въпрос а да продалжа да качвам горе. Също искам да питам дали в дните когато не тренирам мога да си правя лицеви опори и коремни преси в къщи или не е хубаво да товаря мускулите ?
Остави ги да почиват, разчитай на качествени тренировки. Съчетание отслабване тук-там и качване на друго място не съществува, правиш или едното или другото.
14.01.08
12:01
Благодаря Ви за вниманието !