Добре ли е този режим на хранене и трениране?

JE

12.01.08
12:41

Здравейте всички. :) Имам да свалям кг и искам да ви помоля да ми дадете мнението си за този хранителен режим (който искам да ми стане нещо като начин на хранене).

Закуска: 4 лъжици овесени ядки + 150 мл прясно мляко + половин грейпфурт + кафе с две супени лъжици течна сметана
Обяд: Чиния супа направена от пасирани броколи, гъби, лук и четвърт картоф и супена лъжица зехтин и сол + 60, 70 грама пилешко + малка филийка препечен черен хляб.
Следобедна закуска: Кафе с две супени лъжици сметана + супена лъжица сусам + 150 гр. обезмалесно кисело мляко.
Вечеря: Пилешки гърди (към 200 гр може би) с лимон + зелена салата без нищо.

Отделно всеки ден по 1 час кардио и поне за сега никакви силови тренировки.
Отделно взимам Л - карнитин и Пируват - 3 пъти дневно по две таблетки и от двете по време на храненията, значи общо 6 таблетки пируват и 6 таблетки ел карнитин.

Моля кажете си мнението, добре ли е така! :) Много ли е храната за човек, който иска да свали 20 кг? Искам само да допълня, че на НВД не се чувствам никак добре, а когато поемам големи количества мазна храна и месо - също.

Темата беше редактирана от jeini на 12.01.08 12:41.

В общ план изглежда добре, но въпросните 20 кг за колко време? Също така калкулирана ли е диетата и темпото на отслабване с нея? Статията за калорийния баланс може да е полезна за справка.

14.01.08
10:28

Ако имаш излишни 20кг тази храна ми се струва малко.
Статията, която Митко ти даде е началото, след това разгледай статиите за НВД.
Кардио по 1 час всеки ден е много.
Стреми се да сваляш бавно, че после идват проблемите с кожата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1