Дневник на Ан - ще го бъде или няма да го бъде

Темата е заключена.
АН

13.01.08
21:45

Мило дневниче, дано се пребориш с мързела ми и оправданието,че нямам време.

Възраст: средна , има няма 35
Ръст: 170
Кг +/- 65
Най-добра форма 51 ( но вече не ми отиват на възраста )
Цел: 53 кг
Костна структура : хипер слаби китки, дълги пръсти, врат, крака и тн
Време за спорт: никакво, но събирам пари за домашен тренажор. Ежедневие заседнало.

Проблеми: високи инсулинови нива, високо кръвно в резултат от бременност и раждане преди 1.9 години. Много ниско кръвно преди бременноста.
Голямо натрупване на мазнини околко кръста и най-вече на корема, дори когато бях слаба. На другите места е равномерно.

ХРАНЕНЕ
Не ми понасят плодове, отварят ми зверски апетит.
Правила съм диета без грам въглехидрат + натоварвания за месец, определено влязах в супер форма.

Диета в момента( от 12.01.2008)
5 хранения: канапе от: айсберг, царевица, морков, домат, краставица. Редувам яйце, пуешка шунка и кашкавал.  пъти яйце 2 пъти кашкавал. Заливка 1 л майонеза+1л кисело мляко разделено на петте ядения.
2 пъти си позволявам малко черно хлебче на паиндоор.
2 л вода на ден ( поен се опитвам)
1/2 таблетка Матерна на ден преди закуска

Активен спортист до 12 годишна възраст с изключително натоварващи тренировки.
Краката трудно мога да ги уморя, но в коремните никаква ме няма както и в ръцете.
В момента инцидентни коремни преси и пасивни упражнения.

Ми това е, който може да помага, че за няколко месеца трябва да сваля кг-те по здравословни причини ( избягване на диабет и нормализиране на кръвно)

Домашен Тренажор - добро решение ли е? Натоварва ли коленете? Слабо място са ми, от тренировките в детиство имам травми.

Темата беше редактирана от Ан на 13.01.08 21:47.

Здравей Ан, радвам се, че и ти се включваш със своя дневник. Един въпрос в самото начало (извинявам се, ако си го написала и не съм видял): за колко време искаш да постигнеш 65 > 53 кг?

Тъй като тренажор е общо понятие, предлагам ти да прочетеш седмичната тема за фитнес уредите, която направихме преди известно време.

АН

14.01.08
10:13

Не съм се замисляла за колко време. Предполагам нещо оптимално, не бързам много, може би 4-5 месеца? ПО-бързо без огромни лишения възможно ли е? Най-важното е да махна натрупванията около кръста, на другите места не ме притеснява. Целта е да се провери, тези ли натрупвания подържат високото ми кръвно и инсулинова резистентност.

Благодаря за линка, кростренажор звучи добре, а и не натоварва коленето от това което прочетох.

Мнението беше редактирано от Ан на 14.01.08 10:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1