13.01.08
21:45
Мило дневниче, дано се пребориш с мързела ми и оправданието,че нямам време.
Възраст: средна , има няма 35
Ръст: 170
Кг +/- 65
Най-добра форма 51 ( но вече не ми отиват на възраста )
Цел: 53 кг
Костна структура : хипер слаби китки, дълги пръсти, врат, крака и тн
Време за спорт: никакво, но събирам пари за домашен тренажор. Ежедневие заседнало.
Проблеми: високи инсулинови нива, високо кръвно в резултат от бременност и раждане преди 1.9 години. Много ниско кръвно преди бременноста.
Голямо натрупване на мазнини околко кръста и най-вече на корема, дори когато бях слаба. На другите места е равномерно.
ХРАНЕНЕ
Не ми понасят плодове, отварят ми зверски апетит.
Правила съм диета без грам въглехидрат + натоварвания за месец, определено влязах в супер форма.
Диета в момента( от 12.01.2008)
5 хранения: канапе от: айсберг, царевица, морков, домат, краставица. Редувам яйце, пуешка шунка и кашкавал. пъти яйце 2 пъти кашкавал. Заливка 1 л майонеза+1л кисело мляко разделено на петте ядения.
2 пъти си позволявам малко черно хлебче на паиндоор.
2 л вода на ден ( поен се опитвам)
1/2 таблетка Матерна на ден преди закуска
Активен спортист до 12 годишна възраст с изключително натоварващи тренировки.
Краката трудно мога да ги уморя, но в коремните никаква ме няма както и в ръцете.
В момента инцидентни коремни преси и пасивни упражнения.
Ми това е, който може да помага, че за няколко месеца трябва да сваля кг-те по здравословни причини ( избягване на диабет и нормализиране на кръвно)
Домашен Тренажор - добро решение ли е? Натоварва ли коленете? Слабо място са ми, от тренировките в детиство имам травми.
Темата беше редактирана от Ан на 13.01.08 21:47.
14.01.08
09:53
Здравей Ан, радвам се, че и ти се включваш със своя дневник. Един въпрос в самото начало (извинявам се, ако си го написала и не съм видял): за колко време искаш да постигнеш 65 > 53 кг?
Тъй като тренажор е общо понятие, предлагам ти да прочетеш седмичната тема за фитнес уредите, която направихме преди известно време.
Не съм се замисляла за колко време. Предполагам нещо оптимално, не бързам много, може би 4-5 месеца? ПО-бързо без огромни лишения възможно ли е? Най-важното е да махна натрупванията около кръста, на другите места не ме притеснява. Целта е да се провери, тези ли натрупвания подържат високото ми кръвно и инсулинова резистентност.
Благодаря за линка, кростренажор звучи добре, а и не натоварва коленето от това което прочетох.
Мнението беше редактирано от Ан на 14.01.08 10:39.