Въпрос относно вземането на креатин.

13.01.08
14:04

Здравейте!
Имам въпрос относно вземането на креатина заедно със суроватъчен протеин. Лично според мен не е вредно да се взимат заедно , но имам и някои опасения след като прочетох какво прави креатина сам по себе си. Относно рака , бъбреците , жаждата... Получават ли се страничните ефекти винаги и при всеки? Опасно ли е наистина и върви ли със суроватъчен протеин. Тежа 100 кг. висок съм 193 см и си тренирам усилено. И ако може да ми препоръчате правилния за мен креатин. Мерси предварително.

Темата беше редактирана от LooneyOne на 13.01.08 14:05.

13.01.08
16:21

Креатина може да се взима заедно със суроватката ако става въпрос за след тренировка ...
Тва за страничните ефекти е според организма ... някои получават други не ...
Според мен креатин монохидрат вземи ... той си е доказан ...

13.01.08
17:44

Мхм. След тренировка ще се взима значи. Относно странични ефекти , ще съобщя ако има :D След тренировка... същото действие ли има както преди тренировка?(Явно е друго ама да си питам.)

13.01.08
19:37

След трен за възстановяване са взима

Не му се плаши на креатина :)

14.01.08
13:06

Ще използвам темата, за да задам въпрос относно креатина. По време на зареждаща доза има ли значение как се взима спрямо храненето и ако да кога - преди или след ?

15.01.08
21:02

По-добре звимай креатин който незадържа вода , по-скъпи са те но неса торкова токсични и трябва да бъде от рода на 50-60лв.за един месец и махни този монодидрат , вземи само този krea-alkalys този е най-добрия за парите си и ефекта отнего е убийствен вземи и щеме споминаш с добро.

15.01.08
21:05

Забравих ако взимаш обикновен креатин , взимайго преди тренировка с някакъв въглехидрат задължително и след тренировка също , що се отнася до другия както пише на описанието.

HU

17.01.08
11:08

Привет на всички!
Нов съм във форума, ще ми е нужно доста време за да разгледам всички теми, но поне от тези които разгледах реших, че тук е най-подходящата тема да задам въпроса си.
На 18г. съм 187cm/80kg, преди седмица приключих стероиден цикъл (8 седмици - всеки понеделеник 2мл дека-дураболин, всеки четвъртак 1мл омнадрен-250) в момента пия трибестан - на софарма (всеки ден през 8 часа по 1 таблетка 250мг). Остават ми още около десетина дни за да завърша цикъла, който ми бяха казали да направя с него (20 дена прием) и след това съм решил да си взема креатин на Now-foods: Creatine Monohydrate - http://www.4fitnessbg.com/profile/creatine-monohydrate/ - този, който е 250 капсули за 31лв . Въпроса ми е следния, след 2 месеца прием на стероиди и 20 дена прием на трибестан имам ли нужда от зареждаща доза, и ако да в такива дози в каквито са посочили в сайта ли: в продължение на 5-7дни по 13-14 капсули. Притеснявам се за дробчето и бъбреците тъй като знам, че и креатина оказва влияние в/у тях,а от стероидите едва ли са останали ненаранени въпреки протекторите:p
Благодаря за отговорите предварително!
П.С. Ако поста ми не е в точната тема, моля да бъдa извинен, и нека бъде изтрит от администраторите на сайта.

Мнението беше редактирано от hustla на 17.01.08 11:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1