незнам какво да прая :(

07.01.08
18:37

с бодибилдинг се занимавам от година и половина като за начинаещ все още няма кой знае какви постижения но определено има ефект и то не само  рацете както при повечето начинаещи работата обаче е там че гръдната област ми е много слаба не изключвам варианта по начало да ми е слаба на всички мускулни групи си увеличавам килограмит ес които тренирам  и виждам да има напредак....
ако можете да ми кажете какви упражнения да прая за усилване  ?  :(

Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Владимир на 07.01.08 18:47.

07.01.08
18:49

Аз бих препоръчал : полулег с дъмбели ...

MA

08.01.08
10:11

Какво означава “усилване”..искаш да качиш сила или маса..?

08.01.08
11:52

masa

MA

08.01.08
12:37

Еми нз..може да напишеш как тренираш гърдите за да ти кажа какво може да промениш..правиш ли стречинг?може би претренираш..нз напиши как тренираш :

08.01.08
16:08

ми сигурно има термини за тия неща ама аз не сам много запознат с тях :)

ми на лежанка с лост правя 4 серии като 1 или 2 преди това са с по малко килограми за да загрея
после си я повдигам (облегалката)  и правя 3 за горни гърди
и накрая свършвам с Пек-бек машина  а следващия пат сваршвам с пулоъвър и така ги редувам тези 2те това е

Мнението беше редактирано от Владимир на 08.01.08 16:10.

09.01.08
16:14

...може би искаш да кажеш пек-Дек, защото пек-бек е за задно рамо. Опитай следното - потренирай известно време само с дъмбели и вместо пек-дек прави флайс от полулег.

14.01.08
16:38

Напиши някакви данни , размери , какво и кога ядеш , колко пъти тренираш МГ в седмицата и по-колко упражнения и тогава щети дам съвет.На колко години си също , изобщо целият ти режим.

ST

14.01.08
16:54

да най добре дай размери и професионалистите в този форум 6е ти хелпнат ;)

Разнообразие ти трябва явно. Без по - подробна информация как тренираш и какви ги вършиш трудно ще ти помогне някой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1