13.01.08
09:57
Интересно ми е някой знае ли в шницелите колко белтък и въглихедрат има и кое е в по голямо количество??
Темата беше редактирана от plamen91 на 13.01.08 09:58.
Зависи от консистенцията, съставките, т.е. показателите варират. Аз под шницел знам, че се наричат няколко изделия - телешко панирано месо, кайма с разни подправки ... Ако е първото е лесно, защото глдаш в някоя таблица какво съдържа съответното месо, но ако говорим за кайма - трудна работа.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 11:02.
14.01.08
10:29
#2
казано от plamen91 на 13.01.08, 09:57:
Интересно ми е някой знае ли в шницелите колко белтък и въглихедрат има и кое е в по голямо количество??
Кажи какъв е шницела ? Какво слагаш в него ? Какви продукти , защото шницел може да се направи по различен начин и с различни продукти?