Шницели?

13.01.08
09:57

Интересно ми е някой знае ли в шницелите колко белтък и въглихедрат има и кое е в по голямо количество??

Темата беше редактирана от plamen91 на 13.01.08 09:58.

13.01.08
11:01

Зависи от консистенцията, съставките, т.е. показателите варират. Аз под шницел знам, че се наричат няколко изделия - телешко панирано месо, кайма с разни подправки ... Ако е първото е лесно, защото глдаш в някоя таблица какво съдържа съответното месо, но ако говорим за кайма - трудна работа.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 11:02.

FZ

14.01.08
10:29

казано от plamen91 на 13.01.08, 09:57:

Интересно ми е някой знае ли в шницелите колко белтък и въглихедрат има и кое е в по голямо количество??

Кажи какъв е шницела ? Какво слагаш в него ? Какви продукти , защото шницел може да се направи по различен начин и с различни продукти?

14.01.08
19:15

незнам ама има едни шницели дето се продават на магазина в талерки много са изкуствени няма никво месо в тях > най-добре вземаш един  бут от теле или прасе и разфасоваш.Червеното месо Rulzz :) а бялото само когато се чисти и за поддържане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1