След креатина..

12.01.08
07:52

Здравейте.Искам да попитам след като свърша креатина  може ли веднага на първите дни да понамаля приема на вода .Със него пих 2 на тренировка и 2 3 литра отделно,а сега да са 2литра тренировка и 1 отделно.Другия ми въпрос интересно ми е при вас колко след цикъла сте “спаднали” (малко или много) и изобщо дали сте спаднали?

MO

12.01.08
08:38

е зависи от креатина, иначе мисля че може да намалиш водата след креатина

FZ

12.01.08
10:22

казано от plamen91 на 12.01.08, 07:52:

Здравейте.Искам да попитам след като свърша креатина  може ли веднага на първите дни да понамаля приема на вода .Със него пих 2 на тренировка и 2 3 литра отделно,а сега да са 2литра тренировка и 1 отделно.Другия ми въпрос интересно ми е при вас колко след цикъла сте “спаднали” (малко или много) и изобщо дали сте спаднали?

Може да намалиш водата . Иначе за спадането , да зависи от креатина ,както ти е казал колегата по горе , а и при всеки е различно , индивидуално е никой не може да ти каже ти точно колко ще спаднеш

14.01.08
19:35

ако ядеш както трябва няма да спаднеш

Пий си редовно доста вода, а не само като взимаш креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1