Искам да си купя Mega mass na Universal но казват че не е препоръчително за под 18 защо?

15.01.08
18:21

Обеден съм че това е точно за мен!
1.90 см, 15 години и половина килограми 65 (срам ме е)
Тренирам от половин година доволен съм, силата ми се повиши доста, но килограмите не мърдат. Ям общо взето добре, правя си омлети, паржоли яйда извара, хляба ми куца малко но, килограмите са все същите!
Наблюдавам този гейнер отдавна (по скоро  мега мас 3000, защото е по ефтин, но не вярвам да има кои знае каква разлика) убеден съм, че е точно за моя случей: ” изграждане на маса при начинаещите билдъри и повишаване на теглото”. Бях при личният ми лекар преди година и половина и той ми каза:” Трябва да имаш поне 16 години (на мен ми остават няколко месеца). Днес обаче бях неприятно изненадан от това:
ВНИМАНИЕ :

Не се препоръчва на лица под 18 години, на бременни и кърмящи.Примейте този продукт само като хранителна добавка.Съхранявайте на сухо и прохладно място.Пазете далеч от деца

Защо?!Кажете ми какво да правя?! Да си го купя ли с какъв лекар да се съветвам, какво може да ми стане?!

ето още инфо за мега мас http://www.maxefect.com/bb/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=233&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53

Темата беше редактирана от avirex на 15.01.08 18:22.

15.01.08
18:40

Ако не си забелязал на много продукти така пише, това да не те плаши.

ИВ

15.01.08
18:50

Това е заради законодателствата в някои страни. Обезателно се поставя този надпис.

Купи си го, но ползвай 1/2 или 1/3 от дозата на етикета ;).

15.01.08
19:02

казано от Nosferatu на 15.01.08, 18:50:

Това е заради законодателствата в някои страни. Обезателно се поставя този надпис.

Купи си го, но ползвай 1/2 или 1/3 от дозата на етикета ;).

Ще има ли ефект?! Не е ли прекалено малко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1